Ontvangt u deze nieuwsbrief in uw ongewenste e-mail box of wordt deze onterecht als spam gemarkeerd? Voeg dan nieuwsbrief@filmclub.nl toe aan uw lijst met veilige afzenders.
Indien de nieuwsbrief niet correct vertoond wordt, kunt u ook de webversie bekijken.

 
 
 
NIEUWSBRIEF
AUGUSTUS 2021
WWW.FILMCLUB.NL
 
   

 
 Speelfilm   

 
TE HUUR VANAF: 20-08-2021
Nadat ze samen met haar man Paul (Sam Neill)  een moeilijke beslissing heeft genomen, nodigt de terminaal zieke Lily (Susan Sarandon) haar familie uit in haar landhuis voor een laatste bijeenkomst. Aanvankelijk hebben de familieleden aanvaard dat hun moeder wenst te sterven voordat haar ziekte erger wordt. Gaandeweg beginnen de spanningen toch hoger op te lopen tussen haar twee dochters.
 
 
 
TE HUUR VANAF: 27-08-2021
GENRE:  Animatie, Familiefilm, Komedie   

Luca is een nieuwsgierig jong zeewezen dat voor de kust van de Italiaanse stad Portorosso leeft. Hij brengt zijn dagen door met het hoeden van een school vissen, maar stiekem wil hij meer en de wereld boven het wateroppervlak heeft een geweldige aantrekkingskracht. Maar omdat het een onbekende, mogelijk gevaarlijke, wereld is verbieden zijn ouders Luca om op ontdekkingstocht te gaan. Dat verandert als hij Alberto leert kennen....
 
 

 
TE HUUR VANAF: 25-08-2021
GENRE:  Jeugdfilm, Komedie   

Julia, Nick en Sterre beginnen het schooljaar goed. Ze hebben een contract bij een platenlabel en mogen optreden in een grote nationale liveshow. Totdat na een fusie van de twee scholen iedereen van het Olympus College bij hen op het Hoogland komt, inclusief hun eeuwige rivale Babette. Alle squads staan op zijn kop en terwijl Babette haar nummer 1 positie terug probeert te veroveren, raken de Misfits bevriend met de verlegen...
 

 
 
TE HUUR VANAF: 27-08-2021
GENRE:  Suspense, Horror   

Nadat Lisa (Gaia Weiss) een lift krijgt van een onbekende man, wordt ze, gekleed in een hightech catsuit en een rare armband om haar pols, wakker in een stalen constructie. Op dat moment gaat er een deur open en begint haar avontuur. Lisa moet zo snel mogelijk de uitgang vinden in een doolhof van nauwe en tunnels, terwijl het horloge om haar pols aftelt. Ze ontdekt al snel de regels van dit levensgevaarlijke en...
 

 
NU TE HUUR
GENRE:  Thriller, Horror   

Charlie woont met zijn vriendin Kaz in Australië en is piloot van een watervliegtuig. Op het laatste moment ontvangt hij een reservering van de welgestelde zakenman Joji en diens vrouw Michelle. Als ze over de zee vliegen, ontdekken ze een gekapseisde boot. Charlie landt en gaat op zoek naar overlevenden. Door een ongeluk gaat het watervliegtuig kapot en komt de groep vast te zitten op een vlot. Het duurt niet lang voordat ze aangevallen worden door een hongerige witte haai.
 

TE HUUR VANAF: 18-08-2021
GENRE:  Misdaad, Speelfilm   

Billy Walker verlaat de gevangenis en verneemt dat zijn moeder niet lang meer te leven heeft. Omdat ze de enige is die hem nooit in de steek liet, zet hij alles op alles om haar te redden. Maar waar haal je zo even een passende nieuwe lever vandaan? Het betekent dat hij moet afdalen in de onderbuik van El Paso en de strijd aan moet binden met een meedogenloze misdaadbaas.
 

 
TE HUUR VANAF: 18-08-2021
GENRE:  Avontuur   

Een jonge Viking genaamd Vitharr arriveert in Groot-Brittannië met dromen van verovering en avontuur. Maar wanneer zijn familie en clan in een hinderlaag worden gelokt en gedood, moet hij alleen overleven in dit vreemde, gevaarlijke nieuwe land terwijl hij op zoek gaat naar de nederzetting van zijn oom.
 

TE HUUR VANAF: 27-08-2021
GENRE:  Actie, Horror, Oorlog   

In de greep van de Tweede Wereldoorlog voegt kapitein Maude Garrett (Chloë Grace Moretz) zich bij de volledig mannelijke bemanning van een B-17 bommenwerper met een uiterst geheim pakket. Overrompeld door de aanwezigheid van een vrouw op een militaire vlucht, houdt de bemanning elke beweging van Maude nauwgezet in de gaten. Deze jonge officier probeert hen met haar humor en charme zoveel mogelijk gerust te stellen, maar vreemde gebeurtenissen en gaten in haar achtergrondverhaal roepen gevoelens van paranoia op rond haar ware missie. En de bemanning heeft tijdens deze...
 

 
TE HUUR VANAF: 18-08-2021
GENRE:  Horror   

Engeland, 1897. Abraham Van Helsing ontvangt een brief van zijn voormalige leerling dr. John Seward. Seward vraagt Van Helsing's hulp in de noordelijke stad Whitby, waar zijn verloofde Lucy alle tekenen van vampirisme vertoont. Van Helsing volgt het bloedige spoor naar de kist van graaf Dracula zelf. Van Helsing is een frisse kijk op de legende van Dracula door de ogen van zijn grootste vijand.
 

TE HUUR VANAF: 27-08-2021
GENRE:  Speelfilm, Komedie   

De 43-jarige kapster Suze Trappet ontdekt dat ze ernstig ziek is, wat haar aanspoort om op zoek te gaan naar het kind dat ze als tiener heeft moeten opgeven. Tijdens haar zoektocht ontmoet ze de vijftiger JB, die met een burn-out kampt. Ook de blinde archivaris Blin, wiens enthousiasme neigt naar het extreeme, gaat met hen op pad.
 

 
 
Mortal Kombat
Martial Arts, Actie
 
Breaking Surface
Thriller, Avontuur
 
Endangered Species
Thriller, Avontuur
 
Raya And The Last Dr...
Avontuur, Familiefilm, Animatie
 
Daniel
Speelfilm, Thriller
Zack Snyder's Justic...
Actie, Fantasy
Farming
Misdaad, Speelfilm
Mulan
Avontuur, Actie
Search & Destroy
Actie
City Of Lies
Thriller, Misdaad