Ontvangt u deze nieuwsbrief in uw ongewenste e-mail box of wordt deze onterecht als spam gemarkeerd? Voeg dan nieuwsbrief@filmclub.nl toe aan uw lijst met veilige afzenders.
Indien de nieuwsbrief niet correct vertoond wordt, kunt u ook de webversie bekijken.

 
 
 
NIEUWSBRIEF
OKTOBER DEEL 1
WWW.FILMCLUB.NL
 
   

 
 Actie-Thriller   

 
 
NU TE HUUR
Een groep personen ontwaakt op een onbekende plek. Ze hebben geen idee hoe ze daar terecht zijn gekomen, maar al snel wordt duidelijk dat er, puur voor de lol, op hen gejaagd gaat worden. Denk The Hunger Games en Escape From Absolom en je weet in grote lijnen waar het in The Hunt over gaat. Nu krijgen de onvrijwillige deelnemers wel de kans om terug te vechten, want er ligt een wapenarsenaal op ze te wachten om nog een fighting chance te hebben.
 
 
 
NU TE HUUR
GENRE:  Misdaad, Komedie   

Begin 2000, Long Island. Schooldirecteur Frank werkt aan een plan om zijn studenten van beter onderwijs te voorzien. Intussen verduistert hij overheidsgeld, zodat hij het leven kan leiden waarvan hij altijd heeft gedroomd. Deze praktijken komen uiteindelijk aan het licht en zullen bekendstaan als het grootste verduisteringsschandaal ooit op een openbare school.
 

 
TE HUUR VANAF: 16-10-2020
GENRE:  Komedie-Humor   

De keihard werkende Wachtopzichter (Yannick van de Velde) runt zonder hulp camping HIVO. De komst van de uitgeleefde ex-wereldster Ronnie Bosboom Jr. (Tom van Kalmthout) lijkt een zegen, maar wanneer hij op de vlucht blijkt voor gevaarlijke criminelen, moet het duo er alles aan doen om de camping te redden.
 
 

 
 
TE HUUR VANAF: 14-10-2020
GENRE:  Speelfilm   

Een authentiek en gevoelig drama over de briljante en gedreven astronaut Sarah die een positie krijgt binnen de Europese ruimtemissie naar Mars. Dit betekent niet alleen dat ze zichzelf keer op keer moet bewijzen in een door mannen gedomineerde wereld, maar ook dat ze als alleenstaande moeder haar 7-jarige dochter Stella voor lange tijd achter moet laten. Hoe combineert ze haar eigen behoeften en dromen met die van haar kind,...
 

TE HUUR VANAF: 16-10-2020
GENRE:  Jeugdfilm   

In De Piraten Van Hiernaast wordt het saaie kustplaatsje Zandwijk aan Zee op stelten gezet door de komst van de zwaardvechtende en rum-drinkende piratenfamilie Donderbus. Terwijl de suffe buurtbewoners de waakhaai en huis-octopus maar niets vinden, sluit de twaalfjarige Michiel, ondanks hun verschillen, vriendschap met de stoere piratenjongen Billy. Maar hij dreigt zijn nieuwe vriend te verliezen wanneer plots hun aartsvijand...
 
 

 
 
TE HUUR VANAF: 14-10-2020
GENRE:  Misdaad   

Deze film pakt de draad op na de laatste aflevering van de serie Breaking Bad. Na enkele dramatische gebeurtenissen heeft Jesse Pinkman weten te ontsnappen. Ondertussen is de politie naarstig naar hem op zoek. Wil hij nog iets van een toekomst hebben, dan zal Jesse zaken uit zijn misdadige verleden onder ogen moeten zien te komen.
 

 
NU TE HUUR
GENRE:  Familiefilm, Animatie   

Willy is met zijn ouders op expeditie wanneer hun ruimteschip stuk gaat. Helemaal alleen met de robot Buck als enige hulpmiddel, belandt Willy op een onbekende, kleurrijke planeet vol maffe beesten en planten. Willy en Buck weten niet waar eerst te kijken! Tot Bucks batterij leeg begint te raken en Willy zich afvraagt of iemand hem hier ooit zal komen zoeken.
 

 
 
De Beentjes Van Sint...
Komedie
 
Extracurricular
Horror, Thriller
 
Force Of Nature
Actie
 
The Fanatic
Thriller
 
Monster Party
Horror, Komedie
Just Getting Started
Komedie, Misdaad
Anderson Falls
Misdaad, Thriller
True History Of The...
Western
The Bygone
Mysterie, Misdaad
Mary
Suspense-Thriller, Horror