Ontvangt u deze nieuwsbrief in uw ongewenste e-mail box of wordt deze onterecht als spam gemarkeerd? Voeg dan nieuwsbrief@filmclub.nl toe aan uw lijst met veilige afzenders.
Indien de nieuwsbrief niet correct vertoond wordt, kunt u ook de webversie bekijken.

 
 
 
NIEUWSBRIEF
JULI 2020 DEEL 1
WWW.FILMCLUB.NL
 
   

 
 Komedie   

 
 
TE HUUR VANAF: 08-07-2020
Fotografe Mara is er zeker van dat ze nooit zal trouwen! Wanneer ze echter met haar nieuwe vriendje wordt uitgenodigd voor 15 bruiloften in één jaar tijd, zal ze toch enkele grote beslissingen moeten nemen.
 
 
 
NU TE HUUR
GENRE:  Familiefilm, Animatie   

De nieuwe Disney en Pixar film Onward vertelt het verhaal van de twee jonge elvenbroers Ian & Barley. In Onward beginnen de twee broers aan een bijzondere & avontuurlijke zoektocht om te ontdekken of er ergens in de wereld nog magie te vinden is om zo hun overleden vader voor 24 uur weer tot leven te wekken.
 
 

 
NU TE HUUR
GENRE:  Speelfilm   

Little Women is geregisseerd door Greta Gerwig (Lady Bird) en gebaseerd op het beroemde gelijknamige boek van Louisa May Alcott. Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh en Eliza Scanlen spelen de zussen Jo, Meg, Amy en Beth March. Timothée Chalamet speelt buurjongen Laurie, Laura Dern is Marmee en Meryl Streep is te zien als Aunt March.
 
 

 
 
TE HUUR VANAF: 08-07-2020
GENRE:  Thriller, Sci-Fi   

Frank leidt een rustig bestaan als bedrijfsjurist. Om zijn gedachten te verzetten gaat hij met zijn goede vriend een nachtje uit. Ze worden door een drugsdealer benaderd die hen een mysterieuze poeder aanbiedt. Frank neemt de hallucinogene drug in en ontwaakt uren later in het ziekenhuis zonder zich ook maar iets van de afgelopen nacht te herinneren. Hij is gebrand om te weten wat er is gebeurd.
 

TE HUUR VANAF: 08-07-2020
GENRE:  Suspense-Horror, Fantasy   

Vijf kersverse gasten komen naar Fantasy Island waar ze, onder het toeziend oog van Mr Roarke, hun grootse fantasie kunnen beleven. Halfbroers Brax en Bradley willen een weekendje 'alles hebben', maar Randall, Elena en Melanie willen een fout of misstand uit het verleden rechtzetten. Maar wanneer hun fantasie uitkomt, blijken er onvoorziene consequenties te zijn waardoor iedere droom ontaardt in een nachtmerrie.
 
 

 
NU TE HUUR
GENRE:  Speelfilm, Thriller   

Luce is een zelfzekerde student en erg geliefd door zijn ouders die hem op jonge leeftijd adopteerden. Hij sleept desalniettemin een trauma mee vanuit zijn jonge verleden in een door oorlog verscheurd Afrika. Wanneer Luce een gedetailleerd proefwerk over institutioneel geweld inlevert trekt dit de aandacht van zijn lerares Harriet. Ze begint een onderzoek terwijl Luce's ouders zichzelf afvragen wie hun kind echt is.
 
 

 
 
TE HUUR VANAF: 10-07-2020
GENRE:  Familiefilm, Animatie   

De kleine papegaaivis Alex probeert zijn rif te redden als dat bedreigd wordt door een mysterieuze zwarte smurrie. Hij verzamelt zijn vriendjes zeepaardje Christine, kogelvis Ed en zeeaal Aalenor. Samen proberen ze de oorsprong van het zwarte spul te achterhalen.
 

TE HUUR VANAF: 10-07-2020
GENRE:  Actie   

Een vrouwelijke koerier (Olga Kurylenko) ontdekt op een dag een bom in het pakje dat ze moet bezorgen. Het pakje is bestemd voor de enige getuige van een moord, uitgevoerd door een gewetenloze gangsterbaas (Gary Oldman). De koerier neemt zich voor om de getuige te redden en krijgt corrupte CIA-agenten en Russische huurmoordenaars achter zich aan..
 

 
 
 
Birds Of Prey: And T...
Actie
 
Dolittle
Avontuur, Familiefilm
 
Official Secrets
Thriller, Speelfilm
 
Bad Boys For Life
Actie-Komedie
 
The Gentlemen
Misdaad, Komedie
My Spy
Actie-Komedie
Onze Jongens In Miam...
Komedie
Star Wars Episode 9...
Sci-Fi, Avontuur
Jojo Rabbit
Speelfilm, Komedie
The Rhythm Section
Actie-Thriller