Ontvangt u deze nieuwsbrief in uw ongewenste e-mail box of wordt deze onterecht als spam gemarkeerd? Voeg dan nieuwsbrief@filmclub.nl toe aan uw lijst met veilige afzenders.
Indien de nieuwsbrief niet correct vertoond wordt, kunt u ook de webversie bekijken.

 
 
 
NIEUWSBRIEF
OKTOBER 2019 DEEL 2
WWW.FILMCLUB.NL
 
   

 
 Actie, Komedie, Sci-Fi   

 
 
TE HUUR VANAF: 30-10-2019
De nieuwste rekruut van de geheime MIB-organisatie, Agent M (Tessa Thompson), wordt door haar directe superieur (Emma Thompson... geen familie) naar Londen gestuurd om daar onder de vleugels van de heroļsche Agent H (Liam Hemsworth) om daar een nieuwe buitenaardse bedreiging het hoofd te bieden. En daarbij stuiten ze mogelijk op hun grootste, globale bedreiging ooit; een mol binnen hun eigen organisatie.   De Men In Black hebben de aarde altijd beschermd tegen het uitschot van het universum. In dit nieuwe avontuur is de cast vervangen en het verhaal verplaatst zich naar Londen waar we Chris Hemsworth, Liam Neeson, Emma Thompson en Tessa Thompson de strijd voort zien zetten. Deze re-boot van...
 
 
 
TE HUUR VANAF: 30-10-2019
GENRE:  Suspense-Thriller   

Een eenzame vrouw ontmoet een groep tieners. Als ze hoort dat de jongeren graag de bloemetjes willen buitenzetten, nodigt ze hen in haar huis uit. Tijdens het feesten gebeuren er echter eigenaardige zaken waardoor de vrienden de bedoelingen van de vrouw in vraag stellen.
 
 

 
TE HUUR VANAF: 18-10-2019
GENRE:  Suspense-Horror   

Karen Barclay werkt in een warenhuis, waar op een dag een Buddi - een zeer geavanceerde speelgoedpop - wordt teruggebracht vanwege technische problemen. Omdat ze zelf geen geld heeft voor zo'n pop, besluit Karen dit teruggebrachte exemplaar in te pakken en cadeau te geven aan haar zoon Andy. Andy ontdekt al snel dat deze pop, genaamd Chucky, anders is; Chucky kan bijvoorbeeld veel meer dingen leren dan de andere Buddi poppen....
 
 

 
TE HUUR VANAF: 18-10-2019
GENRE:  Misdaad, Actie   

Dragged Across Concrete volgt twee politiemannen, een ervaren agent en zijn jongere, wispelturige partner. Wanneer er videobeelden van de twee opduiken waarop hun onconventionele werkwijze te zien is, worden ze geschorst. Krap bij kas en zonder opties ziet het tweetal geen andere uitweg dan zich in de criminele onderwereld te storten.
 
 

 
TE HUUR VANAF: 30-10-2019
GENRE:  Romantiek, Speelfilm   

De tieners Will en Stella verblijven allebei in het ziekenhuis vanwege taaislijmziekte. Ze ontmoeten en vallen voor elkaar, maar moeten steeds een zekere afstand bewaren. Will maakt deel uit van een experimentele drugsbehandeling, terwijl Stella op de wachtlijst staat voor orgaandonatie. Terwijl de band tussen hen sterker wordt, zoeken ze naar een manier om de afstand tussen hen te overbruggen en ontdekken ze vele...
 
 

 
TE HUUR VANAF: 22-10-2019
GENRE:  Actie-Thriller   

De dertienjarige Benjamin is een zeer goede hacker, maar tevens een tiener die niemand vertrouwt na de dood van zijn moeder zeven jaar eerder. Hij heeft zijn vader nooit gekend en woont in een kindertehuis. Op een dag informeren twee mannen van de Deense geheime dienst hem dat een vrouw die erg lijkt op Benjamins moeder is gesignaleerd op het vliegveld. Na de eerste shock besluit Benjamin de zaak te gaan onderzoeken.
 

 
 
NU TE HUUR
GENRE:  Thriller   

De jonge naļeve Frances wil het helemaal maken in New York. Wanneer ze een verloren handtas terugvindt wil ze deze teruggeven aan de eigenaar, zijnde de pianiste Greta. Deze voelt zich erg eenzaam en is maar al te blij om gezelschap te hebben. Frances heeft net haar moeder verloren en voelt zich vervreemd van haar vader terwijl Greta haar echtgenoot heeft verloren en haar dochter ver weg van haar woont. Frances en Greta...
 

 
TE HUUR VANAF: 30-10-2019
GENRE:  Suspense-Thriller   

Wanneer een Scott en Annie (Michael Ealy en Meagan Good) hun droomhuis in de Nappa-vallei koopt, denken ze dat ze de perfecte plek hebben gevonden om de volgende stappen in hun leven te zetten. Verkoper Charlie (Dennis Quaid) heeft duidelijk moeite met de verkoop van het huis waarin hij is opgegroeid, maar nu zijn kinderen hem gevraagd hebben bij hen in de buurt te komen wonen in Florida is de tijd echt aangebroken om het...
 
 

 
TE HUUR VANAF: 30-10-2019
GENRE:  Familiefilm   

Bailey leidt een goed bestaan op de boerderij bij Ethan en diens vrouw Hannah en heeft er een leuk nieuw speelvriendinnetje bij: Ethans kleindochter CJ. Maar dan besluit CJ's moeder Gloria de baby weg te halen. Terwijl Bailey zich voorbereidt op het verlaten van zijn oude leven voor een nieuw, maakt hij de belofte aan Ethan om CJ terug te vinden en haar te beschermen.
 

 
NU TE HUUR
GENRE:  Speelfilm, Komedie   

De Libi is een komisch portret van drie moderne titaantjes (17-18 jaar) die we vierentwintig uur lang volgen door Amsterdam. De drie jongens doen er alles aan om die avond de fameuze nachtclub ‘Jimmy Woo' binnen te komen om zo te bewijzen wat ze waard zijn in het leven. Een film over een ontembare levenslust en dromen van een toekomst vol mogelijkheden. Over drie jongens die er alles aan doen om door de rest van de...
 

 
TE HUUR VANAF: 30-10-2019
GENRE:  Suspense-Horror   

Tori en Kyle Breyer kunnen hun kinderwens niet vervullen, maar vinden op een dag een baby. Ze noemen hem Brandon en voeden hem op als hun eigen zoon. Jaren later wordt het duidelijk dat Brandon geen normale jongen is en over bovennatuurlijke krachten beschikt. Een gevecht om te overleven begint.
 
 

 
 
TE HUUR VANAF: 30-10-2019
GENRE:  Actie, Family   

Miles is een tienerjongen die op een dag een militaire robothond tegenkomt. De hond, die de naam A-X-L heeft, heeft echter het hart van een normale hond. Al snel ontstaat er een hechte band tussen de twee. De wetenschappers die A-X-L gebouwd hebben zijn er niet zo blij mee en zetten alles op alles om hem terug te krijgen. Miles schakelt de hulp in van zijn slimme vriendin Sara om zijn nieuwe vriend te beschermen.
 

TE HUUR VANAF: 30-10-2019
GENRE:  Actie, Misdaad   

Een NYPD gijzelingsexpert gaat een onwaarschijnlijke samenwerking aan met een FBI agente om gijzelaars te redden van een meesterlijk geplande misdaad bij de Federal Reserve Bank, in werking gezet door een meedogenloze bankovervaller. Terwijl de tijd dringt en er levens op het spel staan moeten ze hun professionele verschillen opzij zetten, voordat ze verstrikt raken in een krankzinnig web van leugens.
 

 
TE HUUR VANAF: 31-10-2019
GENRE:  Actie, Misdaad   

Na de diagnose met een dodelijke ziekte wordt Frankie Carver uit de gevangenis vrijgelaten. Hij zat er negentien jaar opgesloten voor een misdaad die hij niet begaan heeft. Met nog maar een korte tijd te gaan in zijn leven is hij vastbesloten om op bloedige wijze wraak te nemen op de mensen die hem onrecht hebben aangedaan. Ondertussen moet hij het ook goed maken met zijn zoon die hij achterliet.
 

TE HUUR VANAF: 25-10-2019
GENRE:  Kinderfilm   

De verwende Floor vraagt aan haar steenrijke vader een zwembad vol chocolademunten. Wanneer zelfs Sinterklaas hem niet kan helpen, ontvoert hij de Sint met zijn luchtballon. In ruil voor 1 miljoen munten zal hij Sinterklaas vrijlaten. Lukt het de Pieten om de munten te maken, zodat de Sint op tijd is voor pakjesavond?
 

 
 
Aladdin
Avontuur
 
John Wick 3
Actie
 
Long Shot
Komedie
 
Rocketman
Speelfilm
 
Godzilla: King Of Th...
Fantasy, Rampenfilm
X-men: Dark Phoenix
Fantasy, Actie
Hotel Mumbai
Thriller
The Fall Of The Amer...
Misdaadkomedie
Pokemon Detective Pi...
Actie-Komedie
Avengers: Endgame
Actie, Avontuur, Fantasy