Ontvangt u deze nieuwsbrief in uw ongewenste e-mail box of wordt deze onterecht als spam gemarkeerd? Voeg dan nieuwsbrief@filmclub.nl toe aan uw lijst met veilige afzenders.
Indien de nieuwsbrief niet correct vertoond wordt, kunt u ook de webversie bekijken.

 
 
 
NIEUWSBRIEF
NIEUWSBRIEF
WWW.FILMCLUB.NL
 
   

 
 Fantasy, Actie   

 
 
NU TE HUUR
De 14-jarige Billy Batson voelt zich begiftigd met de kracht van de tovenaar Shazam om tegen de krachten van het kwaad te vechten. Met de wijsheid van Salomo, de kracht van Hercules, het uithoudingsvermogen van Atlas, de kracht van Zeus, de moed van Achilles en snelheid van Mercurius, is hij de houder van de macht van S.H.A.Z.A.M. Shazam gaat op zoek naar de grenzen van zijn capaciteiten met de vrolijke roekeloosheid van een kind. Maar hij moet deze krachten snel beheersen om de dodelijke krachten van het kwaad te bestrijden die worden gecontroleerd door Dr. Thaddeus Sivana.
 
 
 
NU TE HUUR
GENRE:  Sci-Fi, Avontuur, Actie   

Alita: Battle Angel draait om de lotgevallen van een schijnbaar afgeschreven vrouwelijke cyborg die gered wordt door een dokter en een tweede leven krijgt. Van haar eerste herinnert ze zich niets, hoewel haar aanzienlijke vaardigheden in de martial arts een dodelijk beroep suggereren. Ze begint een nieuw bestaan als premiejager en stort zich op het opjagen van de gevaarlijkste criminelen.
 
 

 
TE HUUR VANAF: 14-08-2019
GENRE:  Speelfilm, Romantiek   

De jonge Tessa (Josephine Langford) is ambitieus en vastberaden. Ze heeft haar toekomst helemaal uitgestippeld: studeren, een goede baan vinden en een gelukkig leventje leiden met haar perfecte vriend Noah. Maar dan ontmoet ze Hardin (Hero Fiennes-Tiffin), een mysterieuze en sexy bad boy die zowel uitdagend is als wreed... een type waar ze nooit op zou kunnen vallen. Toch verliest Tessa na hun kennismaking de controle over...
 
 

 
 
NU TE HUUR
GENRE:  Komedie, Speelfilm   

Stan en Ollie, beter bekend als Laurel en Hardy, zijn het grootste komische duo dat Hollywood ooit gekend heeft. Met een gouden tijdperk op zak, besluit het duo jaren later hun triomfantelijke afscheidstournee te plannen in Groot-Brittannië en Ierland. Ondanks de druk die op hen ligt wegens een hectisch schema weten ze met de steun van hun echtgenotes hun status veilig te stellen bij het aanbiddende publiek.
 

NU TE HUUR
GENRE:  Sport, Komedie   

De gezinsleden van de familie Bevis zijn allemaal professionele worstelaars. Ze reizen het land door en geven optredens op verschillende kleine podia. De twee kinderen, Saraya en Zak, dromen ervan om lid te worden van World Wrestling Entertainment (WWE). Wanneer ze auditie doen, moet de familie om zien te gaan met de bijkomende problemen.
 
 

 
NU TE HUUR
GENRE:  Thriller   

Serenity volgt het verhaal van een kapitein van een vissersboot in de Caraïbische eilanden. Zijn leven krijgt een nieuwe wending wanneer zijn mysterieuze verleden hem lijkt te achtervolgen. Het gevolg is dat hij verstrikt raakt in een wereld waar niet alles is wat het lijkt.
 
 

 
 
TE HUUR VANAF: 09-08-2019
GENRE:  Fantasy, Actie   

Hellboy krijgt een missie toegewezen in Londen waar de oude geest van een kwade heks uit de dood is herrezen. Hij moet Nimue, de consorten van Merlin en de Blood Queen zien te verslaan. Hun strijd zal echter leiden tot het einde van de wereld. Een lot dat Hellboy wanhopig probeert af te wenden.
 

 
TE HUUR VANAF: 14-08-2019
GENRE:  Familiefilm, Animatie   

Sir Lionel Frost doet onderzoek naar allerlei monsters en mythen, maar wordt niet erkend door zijn kleingeestige collega's. In de hoop eindelijk aanvaard te worden door zijn omgeving gaat Frost op avontuur in de Pacific Northwest om er het bestaan van het legendarische schepsel, meneer Link, te bewijzen. Hiervoor wordt hij bijgestaan door de eigenzinnige Adelina Fortnight die tevens over de plattegrond beschikt om Link terug te vinden.
 

 
 
TE HUUR VANAF: 14-08-2019
GENRE:  Speelfilm   

Hamburg, 1946. In de nasleep van de Tweede Wereldoorlog keert Rachael Morgan terug naar huis om zich te herenigen met haar man. Deze man, de Britse kolonel Lewis Morgan, is verantwoordelijk voor de wederopbouw van de stad en het opsporen van nazi's onder de uitgeputte bevolking. Lewis, die gestationeerd wordt in een groot huis aan de rand van de stad, kan het niet over zijn hart verkrijgen om de huidige bewoners van dit huis...
 

 
TE HUUR VANAF: 13-08-2019
GENRE:  Actie-Thriller   

Een man wordt wakker in een ziekenhuisbed in Oklahoma. Hij weet niet wie hij is, maar komt tot de ontdekking dat de politie naar hem op zoek is omdat ze denken dat hij betrokken is bij een reeks moorden. Met de hulp van een verpleegster, die in zijn onschuld gelooft, weet de man uit het ziekenhuis te ontsnappen. De twee gaan samen op zoek naar aanwijzingen.
 

 
 
What Men Want
Komedie
 
Us (2019)
Suspense-Thriller
 
Captain Marvel
Fantasy, Actie
 
Instant Family
Komedie
 
Miss Bala
Actie
The Prodigy
Suspense-Thriller, Horror
Corgi
Familiefilm, Animatie
The Kid Who Would Be...
Avontuur
Cold Pursuit
Thriller-Misdaad
The Clovehitch Kille...
Thriller