Ontvangt u deze nieuwsbrief in uw ongewenste e-mail box of wordt deze onterecht als spam gemarkeerd? Voeg dan nieuwsbrief@filmclub.nl toe aan uw lijst met veilige afzenders.
Indien de nieuwsbrief niet correct vertoond wordt, kunt u ook de webversie bekijken.

 
 
 
NIEUWSBRIEF
JULI 2019 DEEL 2
WWW.FILMCLUB.NL
 
   

 
 Komedie   

 
 
NU TE HUUR
Ali is spelersmakelaar die door haar mannelijke collega's steeds opzij wordt geschoven. Op een dag beschikt ze over het vermogen om de gedachten van mannen te lezen. Ze besluit dit in haar voordeel te gebruiken en poogt als eerste de volgende superster binnen het basketbalwereldje binnen te halen.
 
 
 
NU TE HUUR
GENRE:  Suspense-Thriller   

Een moeder en vader vertrekken met hun kinderen naar een strandhuis om lekker te kunnen ontspannen met vrienden. Wanneer de avond valt, krijgen ze bezoek van onuitgenodigde gasten. De sereniteit die heerste verandert al snel in een hoop spanning en chaos.
 
 

 
TE HUUR VANAF: 31-07-2019
GENRE:  Avontuur   

Alex is een jonge Britse scholier. Op een dag worden zijn dagelijkse problemen overschaduwd door de ontdekking van het mythische zwaard Excalibur. Met het krachtigste zwaard in de geschiedenis in handen van de minst machteloze schooljongen in Groot-BrittanniŽ neemt hij het samen met zijn vrienden op tegen een middeleeuwse slechterik genaamd Morgana, die de wereld verwoest heeft. Ze krijgen hierbij hulp van niemand minder dan...
 

 
NU TE HUUR
GENRE:  Suspense-Thriller, Horror   

The Prodigy volgt het verhaal van een moeder en haar jonge zoon. Na een aantal vreemde gebeurtenissen maakt de moeder zich ernstig zorgen over het gedrag van haar zoon. Al snel ontdekt ze dat er mogelijk een bovennatuurlijke bedreiging is.
 
 

 
 
TE HUUR VANAF: 26-07-2019
GENRE:  Thriller   

De tiener Tyler is vrijwilliger bij de lokale kerk en een plichtsgetrouwe zoon van zijn vader Don, die zelf hoog aanzien kent in de gemeenschap. Meer dan tien jaar geleden was er in hun rustige dorp opschudding wanneer tien vrouwen gemarteld en vermoord werden teruggevonden. De dader, die meteen de bijnaam Clovehitch kreeg, is tot op de dag van vandaag nog steeds niet gevat. Tylers leven wordt helemaal op zijn kop gezet...
 

 
TE HUUR VANAF: 27-07-2019
GENRE:  Familiefilm, Animatie   

Het verhaal volgt de avonturen van Rex, de meest geliefde hond van de Britse vorstin. Wanneer hij op een dag van zijn bazin gescheiden raakt, stuit hij op een vechtclub waar allerlei verschillende honden het tegen elkaar opnemen. Tijdens zijn zoektocht om de koningin terug te vinden, wordt Rex verliefd en ontdekt hij zijn ware aard.
 
   

 
NU TE HUUR
GENRE:  Misdaad, Actie   

Destroyer volgt een LAPD-detective, Erin Bell genaamd, die als jonge agente undercover moest gaan in een bende in de woestijn van CaliforniŽ met tragische resultaten als gevolg. Wanneer de leider van deze bende opnieuw opduikt moet ze haar weg terug zien te vinden via voormalige leden. Ze beseft echter niet dat deze actie haar hele leven voor altijd zal veranderen.
 
 

 
 
NU TE HUUR
GENRE:  Thriller, Misdaad   

Sadie is vroeger mishandeld. Middels intensieve trainingen van zelfverdediging en vechtkunsten verheft ze zich mentaal en fysiek en helpt ze andere mishandelde vrouwen. Daarnaast heeft ze nog een andere persoonlijke agenda: het najagen van haar echtgenoot om wraak te nemen.
 

TE HUUR VANAF: 26-07-2019
GENRE:  Thriller   

Carson Phillips is een ex-footballspeler en privťdetective met een zwak voor vrouwen in nood. Hij neemt in Galveston, Texas een verdwijningszaak aan die gaandeweg een complex spinnenweb vormt van misdaden, verdachten en gevonden lichamen. Wanneer zijn dochter verdacht wordt, moet hij zich haasten om haar onschuld te bewijzen. Tijdens zijn zoektocht naar de moordenaar loopt hij zijn jeugdliefde Jayne weer tegen het lijf en worden de geheimen van de lokale inwoners onthuld.
 

 
 
NU TE HUUR
GENRE:  Thriller, Actie   

Brandonderzoeker Sean McCaffrey, zoon van de overleden Steven "Bull" McCaffrey, werkt nu samen met zijn oom Brian bij dezelfde brandweerkazerne in Chicago. Wanneer Sean wordt aangewezen om een dodelijk vuur te onderzoeken, realiseren hij en partner Maggie zich snel dat ze te maken hebben met iets dat veel meer is dan een gewoon vuur. De aanwijzingen die ze ontdekken leiden hen naar een verraderlijk pad van brandstichting,...
 

 
TE HUUR VANAF: 29-07-2019
GENRE:  Misdaadkomedie   

Sandra is een jonge vrouw die gedwongen wordt om het zuiden van Frankrijk te verlaten omdat ze een gewelddadige echtgenoot moet ontvluchten. Ze keert zonder werk en diploma terug naar Boulogne-sur-Mer, de stad van haar jeugd die ze bijna 15 jaar geleden verliet. Ze vindt daar haar moeder en een wereld die ze achterliet. Zonder geld wordt ze ingehuurd in een visfabriek waar ze bevriend raakt met twee arbeiders. Maar op een dag...
 

 
 
Captain Marvel
Fantasy, Actie
 
Instant Family
Komedie
 
Cold Pursuit
Thriller-Misdaad
 
Miss Bala
Actie
 
Escape Room
Suspense-Thriller
Mary Queen Of Scots
Historie, Oorlog
Slaughterhouse Rulez
Horror-Komedie
The Front Runner
Speelfilm
Verliefd Op Cuba
Romantische komedie
Escape Plan 3
Actie