Ontvangt u deze nieuwsbrief in uw ongewenste e-mail box of wordt deze onterecht als spam gemarkeerd? Voeg dan nieuwsbrief@filmclub.nl toe aan uw lijst met veilige afzenders.
Indien de nieuwsbrief niet correct vertoond wordt, kunt u ook de webversie bekijken.

 
 
 
NIEUWSBRIEF
APRIL 2017 DEEL 1
WWW.FILMCLUB.NL
 
   

 
 Speelfilm   

 
TE HUUR VANAF: 05-04-2017
Film over het leven van de Amerikaanse piloot Chesley ‘Sully' Sullenberger. Sully werd wereldberoemd nadat hij met een passagiersvliegtuig een noodlanding maakte op de New Yorkse Hudson River, waarmee de levens van 155 mensen aan boord gered werden. Echter, waar Sully door het publiek en de media geprezen werd om zijn prestatie, ontvouwde zich op de achtergrond een onderzoek dat zijn reputatie en carrière dreigde te verwoesten.
 
 
 
TE HUUR VANAF: 05-04-2017
GENRE:  Animatie, Familiefilm   

Prinses Moana is de dochter van het opperhoofd van haar stam, en komt uit een bekende familie van zeevaarders. Samen met haar held, de halfgod Maui, zet ze koers naar een legendarisch eiland. Tijdens de reis worstelen ze met de verraderlijke oceaan en alles wat zich onder het wateroppervlak verbergt en leren ze waar echte vriendschap toe kan leiden.
 
   

 
TE HUUR VANAF: 12-04-2017
GENRE:  Actie, Horror   

'Underworld: Blood Wars' volgt vampierenstrijdster Selene die aanvallen moet zien te weren van zowel de clan van Lycan als de factie die haar verraden heeft. Met haar bondgenoten David en zijn vader Thomas moet ze de eeuwige oorlog tussen Lycan en vampieren zien te stoppen. Zelfs als dat betekent dat ze hiervoor het ultieme offer moet brengen.
 
   

 
TE HUUR VANAF: 07-04-2017
GENRE:  Suspense-Thriller, Horror   

Na een gruwelijk ongeval zit Seth Ember in een rolstoel. Hij bezit het zeldzame vermogen om zich te verdiepen in de geest van bezeten mensen, om zo hun demonen te bezweren van binnenuit. Wanneer het Vaticaan hem vraagt om een bijzondere, onrustige jongen te bezweren, is Ember geschokt als hij ontdekt dat dezelfde boze geest verantwoordelijk is voor de dood van zijn vrouw en kind, een jaar eerder.
 
 

 
 
TE HUUR VANAF: 06-04-2017
GENRE:  Speelfilm   

1974. De 29-jarige Christine Chubbuck is een ambitieuze journaliste uit Sarasota (Florida). Falen is voor haar geen optie. Wanneer haar leven echter niet loopt zoals ze het gepland had raakt ze in een depressie en zal ze uiteindelijk zelfmoord plegen door zich in een rechtstreekse uitzending door het hoofd te schieten.
 

 
TE HUUR VANAF: 14-04-2017
GENRE:  Animatie, Familiefilm   

Het verhaal speelt zich af in 1884 en draait om Félicie, een meisje van elf jaar dat een grote droom koestert: ze wil ballerina worden. Gedreven door haar passie voor dans, ontsnapt ze uit het weeshuis en vlucht ze naar Parijs. Ze steelt de identiteit van een verwend rijkeluisdochtertje en schrijft zich in bij een beroemde balletschool. Daar maakt ze kennis met Victor, een jonge uitvinder met wie ze vrienden wordt, en Odette,...
 

 
TE HUUR VANAF: 14-04-2017
GENRE:  Jeugdfilm   

Sander (Tonko Bossen) heeft het de laatste tijd niet zo makkelijk. Hij is verliefd op Indra (Bente Fokkens), maar dat lijkt niet wederzijds. Wat Sander niet weet, is dat Indra denkt dat hij al een vriendin heeft. Daarnaast gaan zijn beste vrienden, Chris en Maarten, steeds meer om met de losgeslagen Emiel. Sander probeert Emiel aardig te vinden om de vriendengroep in stand te houden, maar dit is moeilijk omdat Emiel de...
 

 
TE HUUR VANAF: 04-04-2017
GENRE:  Speelfilm, Komedie   

Misdaadboekenschrijver Victor (Leopold Witte) en zijn 20-jarige cello spelende zoon Zack (Tim Linde) worden tegelijkertijd weer single; ze worden om verschillende redenen door hun vrouwen het huis uit gegooid. Tijdens een reis naar Schotland is de confrontatie met elkaar en de onstane situatie thuis onvermijdelijk. Mede dankzij hun liefde voor de muziek van de Schotse band The Waterboys komen ze nader tot elkaar.
 

 
 
TE HUUR VANAF: 06-04-2017
GENRE:  Thriller   

Tom is een scenarist-regisseur die kampt met een depressie en zijn afkeer voor de platvloersheid van Hollywood. In een impulsieve bui besluit hij naar de woestijn te trekken. Daar ontmoet hij de ondoorgrondelijke Jack, zijn dubbelganger in de vorm van een briljante moordzuchtige zwerver.
 

TE HUUR VANAF: 11-04-2017
GENRE:  Speelfilm   

Ray, een New Yorkse tiener die worstelt met zijn genderidentiteit, en zijn alleenstaande moeder Maggie proberen de biologische vader van Ray te vinden om de papieren te tekenen voor Ray's geslachtsverandering. Ondertussen heeft Maggie's moeder Molly, een muziekmanager die een lesbische relatie heeft met Francis, het moeilijk met Ray's beslissing en het feit dat Maggie het huis waar ze is opgegroeid maar niet kan verlaten.
 

 
 
Fantastic Beasts And...
Avontuur, Fantasy
 
Hacksaw Ridge
Oorlog
 
Jack Reacher: Never...
Thriller, Actie
 
Office Party!
Komedie
 
Before I Wake
Suspense-Thriller, Horror
Arrival
Sci-Fi, Mystery
Inferno
Thriller, Actie
Doctor Strange
Fantasy, Actie
The Girl On The Trai...
Thriller
The Accountant
Thriller