Te huur vanaf: 6 maart 2012
Als het leven van zijn vriend en ex-collega Hunter (Robert De Niro) wordt bedreigd, ziet voormalig huurmoordenaar Danny Bryce (Jason Statham) zich genoodzaakt zijn oude vak weer op te pakken.

Een schatrijke sjeik dwingt hem om achter de moordenaars van drie van zijn zoons aan te gaan en dat is geen gemakkelijke opgave. De drie doelwitten zijn ex-leden van het Special Air Serviceregiment, het gevreesde SAS en dat zijn geen makkelijke jongens.

Samen met handlangers Meier en Davies (Dominic Purcell) treft Danny de eerste voorbereidingen. Davies heeft de opdracht twee van de drie op te sporen, maar daarbij trekt hij de aandacht van The Feather Men,

  een geheim genootschap van voormalige SAS-militairen. Ze geven specialist Spike Logan (Clive Owen) de opdracht de zaak verder te onderzoeken en door Davies te volgen komt hij al snel Danny op het spoor…

Killer Elite is gebaseerd op The Feather Men, het boek waarin avonturier Ranulph Fiennes vertelt over de naar zijn zeggen waargebeurde gebeurtenissen rondom de aanslagen op een viertal Britse militairen, waaronder twee leden van de SAS. De strijd tussen getrainde huurmoordenaars en leden van de beruchtste special forces geeft deze actiefilm zijn meerwaarde, want er hangt altijd een wat mythische sfeer rondom deze Britse...

Cast: Robert De Niro, Clive Owen, Jason Statham en Dominic Purcell.
Genre: Actie.
 
Te huur vanaf: 13 maart 2012
 
Voor de meeste New Yorkers is financieel topman Arthur Shaw (Alan Alda), nummer 138 in de Forbes 500-lijst van rijkste mensen, niemand meer dan de zoveelste frauduleuze bankier die op fraude wordt betrapt.

Voor Josh Kovacs en al zijn collega’s betekent dit nieuws een ramp, want als de trouwe werknemers van The Tower, het prestigieuze appartementencomplex waar Shaw het penthouse van bewoont, betekent het het verlies van hun pensioenvoorziening en in sommige gevallen ook het verlies van al hun spaargeld.

Josh (Ben Stiller) heeft, op basis van Shaw’s reputatie als financieel genie, hem op eigen houtje gevraagd hun geld te beheren en samen met de honderden miljoenen die Shaw heeft verspeeld is ook hun geld in rook opgegaan.

Josh, die als manager van The Tower alle bewoners altijd met het grootste respect heeft behandeld, is des duivels en gaat helemaal door het lint. Hij wordt samen met zijn zwager (Casey Affleck) en de kersverse liftbediende Manuel ontslagen en mag niet eens meer in de buurt komen van het gebouw dat hij jaren lang tot in de puntjes...
 
Cast: Eddie Murphy, Ben Stiller, Casey Affleck en Matthew Broderick.
Genre: Misdaadkomedie.
 
Te huur vanaf: 13 maart 2012
 
George Valentin is een van de grote sterren van het witte doek. We schrijven het jaar 1927 en film staat nog in zijn kinderschoenen. De mensen genieten in de bioscoop van zwart-witfilms met live muzikale ondersteuning die humor, spanning en romantiek op de bezoekers over probeert te brengen.

Na de première van zijn nieuwe film leert George buiten op straat de charmante Peppy Miller kennen en de kranten staan er de volgende dag vol van. Peppy besluit na dit mediasuccesje een poging te wagen een rolletje als figurant te bemachtigen bij Kinograph Studios, de thuisbasis van Valentin.

Dat lukt, en vanaf dat moment gaat het snel met Peppy’s carrière. Binnen twee jaar is ze een bekend actrice en voor haar is de overgang naar films met geluid een hele logische stap. George gelooft er niet in en omdat Kinograph overstapt op deze moderne technologie, besluit hij op eigen kracht verder te gaan. Hij financiert zijn eigen volgende ‘stomme’ film, maar hij heeft op de dag van release grote problemen. De Grote Depressie is zojuist uitgebroken en het geld dat de...

 
Cast: James Cromwell, Jean Dujardin, Bérénice Bejo en John Goodman.
Genre: Speelfilm.
 
 
Te huur vanaf: 6 maart 2012
SAls Sally vanuit Los Angeles moet verhuizen om een tijdje bij haar vader te gaan wonen, is dat een enorme verandering in haar jonge leventje.

Vader Alex (Guy Pierce) en diens vriendin Kim (Katie Holmes) renoveren beroepsmatig huizen om ze daarna met winst door te verkopen en hun huidige project, het renoveren van het statige Fallen Mill, is echt een enorme klus.

Voor Sally is alles nieuw en bij gebrek aan vriendjes om mee te spelen gaat ze op onderzoek uit in en rondom het huis.

Ze ontdekt dat er onder het huis een kelder moet liggen en dat is goed nieuws voor Alex die de waarde van het huis in zijn hoofd al weer ziet stijgen.

Via een muur in het huis komen ze bij een deur die naar de kelder leidt.
 
Die kelder is een creepy ruimte, maar toch is Sally heel erg nieuwsgierig naar de stemmetjes die ze er hoort.

Ze stapt daarmee haar ergste nachtmerrie in, want diep in de gewelven van het huis wonen wezens die zich voeden met de botten en tanden van kleine kinderen en iemand van Sally’s leeftijd hebben ze al in geen jaren meer in het huis mogen begroeten…

Don´t Be Afraid Of The Dark is creepy, sinister en spannend, maar horror is het niet. De kleine wezens, een soort van kleine trollen zijn echt eng en je snapt dat de hoofdpersoon daar...

Cast: Katie Holmes, Guy Pearce en Bailee Madison.
Genre: Suspense-Thriller.
 
 
 
Nu te huur
 
Als chauffeur voor criminele opdrachtgevers kent Driver (Ryan Gosling) Los Angeles als geen ander. Hij is extreem koelbloedig en beheerst alle denkbare trucjes om ongeschonden aan de achtervolgende politie te ontkomen.

Niet opvallen en een uitmuntende stratenkennis, dat zijn de geheimen van het vak. Dus als het niet nodig is, niet te hard rijden, geen opvallende auto gebruiken en wat er ook gebeurt, nooit in paniek raken.

Overdag verdient hij zijn geld als automonteur en stuntrijder, maar zijn baas Shannon heeft grotere ambities. Shannon ziet het grote talent van Driver en hij probeert crimineel Bernie (Albert Brooks) samen met zijn zeer agressieve compagnon Nino (Ron Pearlman) zo ver te krijgen hem te financieren om met Driver aan het stuur het racecircus te betreden.

Ongeveer tegelijkertijd leert Driver zijn buurvrouw Irene en haar zoontje Benicio beter kennen. Irene’s man Standard zit in de gevangenis en als hij een paar weken later onverwacht vrij komt, doet Driver een stapje terug. Standard heeft tijdens zijn hechtenis flinke schulden gemaakt, schulden die niet alleen zijn gezondheid, maar ook die van zijn gezin bedreigen.

Om Irene en Benicio te beschermen besluit Driver Standard te helpen. De klus gaat echter verschrikkelijk mis en dat zorgt voor een allesbepalende wending in het leven van alle betrokkenen…
Cast: Ryan Gosling, Carey Mulligan, Ron Perlman en Christina Hendricks.
Genre: Misdaad.
 
 
Te huur vanaf: 13 maart 2012
Texas City rechercheurs Mike Souder (Sam Worthington) en Brian Heigh (Jeffrey Dean Morgan) hebben het druk met een moord in hun eigen gebied, maar ook van buiten wordt er aan Brian getrokken.

De partij die trekt is collega Pam Stall, de ex van Mike. Zij probeert Brian over te halen assistentie te verlenen bij haar zoektocht naar een seriemoordenaar die de afgelopen jaren al tientallen meisjes en jonge vrouwen heeft vermoord.

Brian heeft het daarnaast ook nog druk met het in de gaten houden van de kleine Anne (Chloë Grace Moretz), een bijdehand grietje met een waardeloze moeder die amper op haar dochter let. Brian heeft dus een hoop op zijn bord liggen en hij probeert zijn schaarse
 
tijd zo goed mogelijk te verdelen. Als kort daarna een jonge moeder ’s nachts in haar huis wordt aangevallen en ternauwernood haar ontvoering kan voorkomen, krijgen beide rechercheurs de informatie dat er mogelijk een duo moordenaars aan het werk is.

Dat sluit aan bij de twee mannen die ze daarvoor al op het oog hadden, maar dat maakt...

Cast: Sam Worthington en Jeffrey Dean Morgan.
Genre: Thriller.
 
 


Te huur vanaf: 13 maart 2012

In het Schotse Edinburgh van 1828 ligt het hart van de medische wetenschap. Studenten komen van ver om er te studeren en twee universiteiten, beiden gespecialiseerd in anatomie, bepalen het medische landschap.

Aan het hoofd van een van deze universiteiten staat de gedreven Dr. Robert Knox (Tom Wilkinson). Hij ziet door een handigheidje van zijn directe concurrent, professor Alexander Monro (Tim Curry), dat de aanvoer van kadavers wordt afgesloten. Dit biedt mogelijkheden voor...
Cast: Simon Pegg, Andy Serkis en Isla Fisher. Genre: Komedie.


Te huur vanaf: 13 maart 2012

Samen met zijn beste vrienden Billy-Ray en Travis waagt tiener Jarod zich in de buurt van pastoor Abin Cooper, de beruchte leider van een sekte-achtige streng gelovige gemeenschap.

De woonwagen van de achtendertig jarige Sara (Melissa Leo) staat vlak bij de boerderij waar de pastoor en zijn uitgebreide familie woont, maar de drang naar seks is groter dan de angst voor de homohatende Cooper en zijn volgelingen. Sara heeft aangegeven graag het bed met de drie te willen delen, maar dat valt bij...
Cast: John Goodman, Michael Parks en Melissa Leo. Genre: Actie.


Te huur vanaf: 13 maart 2012

Het China van 1911 wordt nog steeds geregeerd door een feodaal systeem met aan het hoofd keizerin Longyu van de Quin Dynastie.

Buitenlandse mogendheden hebben via het corrupte systeem grote invloed op de politiek en controleren verschillende belangrijke sectoren van het land.

Vanuit de VS werft Dr. Sun Yat-sen fondsen aan voor de revolutionaire elementen van het land, welke zich hebben verenigd in de Tongmenhui-organisatie. Met zijn hulp kan er onder leiding van Huang Xing...

Cast: Jackie Chan. Genre: Oorlog.


Te huur vanaf: 20 maart 2012

Op 8 mei 1945 viert Frankrijk feest. De tweede wereldoorlog is voorbij en het hele land juicht. Dezelfde dag in de stad Setif in Algerije begint de roep van het Algerijnse volk om gelijke rechten t.o.v. de Franse koloniale overheerser.

Een grote demonstratie wordt hardhandig door de Franse autoriteiten uiteen geschoten waarbij honderden ongewapende burgers de dood vinden.

Het is het begin van een vrijheidsstrijd die zeventien jaar zal duren. Broers Abdelkader, Messaoud en Said hebben al eerder te...

Cast: Jamel Debbouze en Roschdy Zem. Genre: Misdaad/Thriller.
 
1 Abduction
Actie/Thriller
2 Horrible Bosses
Komedie
3 Colombiana
Actie
4 Friends With Benefits
Romantische komedie
5 Crazy, Stupid, Love.
Romantiek/Komedie
6 Johnny English Reborn
Actie/Komedie
7 The Hangover Part II
Komedie
8 Dream House
Thriller
9 De Bende Van Oss
Misdaad
10 Shelter
Suspense-Thriller
11 Warrior
Speelfilm/Actie
12 Flypaper
Misdaad/Actie
13 What's Your Numbe...
Komedie
14 Point Blank
Actie/Thriller
15 Larry Crowne
Komedie/Speelfilm
16 Setup
Misdaad
17 Captain America
Actie
18 Bridesmaids
Komedie
19 Zookeeper
Komedie
20 Cowboys & Aliens
Western/Sci-Fi
21 Final Destination...
Suspense-Horror
22 Super 8
Actie/Sci-Fi
23 Bad Teacher
Komedie
24 Monte Carlo
Romantische komedie
25 The Son Of No One
Thriller
 
26 The Devil's Doubl...
Thriller
27 Henry Of Navarre
Avontuur
28 Midnight In Paris...
Speelfilm
29 One Day
Speelfilm
30 Shark Night 3d
Suspense-Thriller/Horror
31 Mr. Popper's Peng...
Komedie
32 Source Code
Thriller
33 Harry Potter And...
Fantasy/Avontuur
34 Hostel : Part Iii...
Horror
35 Green Lantern
Actie/Sci-Fi
36 Something Borrowe...
Romantische komedie
37 Body Language
Speelfilm
38 Arena
Actie
39 The Ledge
Thriller/Speelfilm
40 The Crusader
Avontuur/Mini-serie
 
 
  Klik hier om u uit te schrijven voor de nieuwsbrief.