The Hitcher   7 aug 2007
Inlay van The Hitcher
 
 
Genre: Horror
Acteurs: Sean Bean
Sophia Bush
Speelduur: 75 minuten
Te huur op:    
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  7,6
 
Deel deze film: Tweeten  
 
     
 

In 1987 terroriseerde Rutger Hauer als de lifter C.Thomas Howell en Jennifer Jason Leigh en die film groeide ongemerkt uit tot een commercieel succes. Een remake is dan een logisch gevolg, hoewel we er twintig jaar op hebben moeten wachten.

De wrede moordenaar wordt dit keer gespeeld door Sean Bean, welke door zijn robuuste kop zeer geschikt is voor deze rol. Het nietsvermoedende paar bestaat dit keer uit Sophia Bush (geen familie, te zien in John Tucker Must Die) en de onbekende Zachary Knighton. Deze twee krijgen flink wat te verduren, want hun leven verandert van het ene op het andere moment tot een ware hel. Onderweg naar de zon waar ze ‘spring break’ gaan vieren, kruist hun pad dat van een mysterieuze man die in een zware hoosbui midden op de weg staat te liften. Het jonge stel laten hem staan en niet onterecht, want bij deze man is geen enkel leven veilig.

Ook deze remake, die de verhaallijn van het origineel redelijk volgt, staat bol van moord en doodslag, dus dat maakt de film geschikt voor de liefhebbers van films waarin het verhaal ondergeschikt is gemaakt aan de bloederige uitwerking. Wie van dat type film houdt, die zal zich met deze nieuwe “The Hitcher” zeker goed vermaken.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...