The Conjuring: The Devil Made Me Do It   13 okt 2021
Inlay van The Conjuring: The Devil Made Me Do It
 
     
 
Screenshot van The Conjuring: The Devil Made Me Do It   Screenshot van The Conjuring: The Devil Made Me Do It   Screenshot van The Conjuring: The Devil Made Me Do It
 
     
 
   
Genre: Suspense-Thriller
Acteurs: Patrick Wilson
Vera Farmiga
Shannon Kook
Speelduur: 107 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,5
 
Deel deze film: Tweeten  

The Conjuring: The Devil Made Me Do It onthult een beklemmend verhaal vol angst, moord en ongekend kwaad, en schokte zelfs ervaren paranormaal onderzoekers Ed en Lorraine Warren (Patrick Wilson en Vera Farmiga). Een van de meest sensationele zaken uit hun archieven begint met een gevecht om de ziel van een jongen en dat gevecht voert ze naar nooit eerder geziene plekken.

 

De The Conjuring-reeks is tot nu toe erg populair gebleken en dat zal met deze nieuwe film niet anders zijn. Het is aan de ene kant dan ook jammer dat Vlaamse fans deze film niet in de bioscoop hebben kunnen zien, want in Nederland scoorde hij als vanouds en dat geeft aan dat de verhalen rondom het echtpaar Ed en Lorraine Warren, die we ook tegen kwamen in The Nun en Annabelle Comes Home, nog steeds een bovennatuurlijke aantrekkingskracht uitoefenen op kijkers. Ook deze zaak is gebaseerd op hun dossiers en deze specifieke zaak markeert de eerste keer in de Amerikaanse geschiedenis dat een moordverdachte bezit door demonen aanvoert als verdediging.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...