Sthlm Requiem, Seizoen 1   12 mrt 2019
Inlay van Sthlm Requiem, Seizoen 1
 
     
 
Screenshot van Sthlm Requiem, Seizoen 1   Screenshot van Sthlm Requiem, Seizoen 1   Screenshot van Sthlm Requiem, Seizoen 1
 
     
 
   
Genre: Televisieserie, Misdaad-Thriller
Acteurs: Alexej Manvelov
Axel Daeseleire
Joke Devynck
Jonas Karlsson
Liv Mjnes
Mikael Birkkjaer
Natali Broods
Ronny Waterschoot
Sanna Sundqvist
Speelduur: 450 minuten
Te huur op:    
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  7,0
 
Deel deze film: Tweeten  

Na een tragisch auto-ongeval gaat criminoloog Frederika Bergman aan de slag bij het speciale onderzoeksteam van de politie in Stockholm. Het team staat onder leiding van de legendarische rechercheur Alex Recht en zijn rechterhand Peder Rydh: getalenteerd, maar ambitieus en licht ontvlambaar. Aanvankelijk wordt ‘burger' Frederika met de nodige scepsis ontvangen, maar haar intelligentie, logica en frisse kijk helpen het team zaken op te lossen. Daarom wordt ze langzamerhand een geaccepteerd en zelfs geliefd lid van het team, dat naast persoonlijke verwikkelingen onder meer te maken krijgt met gekidnapte kinderen, de moord op een religieus echtpaar en de ontvoering van twee joodse jongens.

Deze ambitieuze serie is de verfilming van de populaire boeken van Kristina Ohlson. Elke aflevering behandelt n specifieke zaak, en iedere aflevering speelt zich een jaar na de vorige af. En zaak loopt als rode draad doorheen de hele serie.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...