Hitman's Wife's Bodyguard   26 nov 2021
Inlay van Hitman's Wife's Bodyguard
 
     
 
Screenshot van Hitman's Wife's Bodyguard   Screenshot van Hitman's Wife's Bodyguard   Screenshot van Hitman's Wife's Bodyguard
 
     
 
   
Genre: Komedie, Actie
Acteurs: Samuel L. Jackson
Salma Hayek
Ryan Reynolds
Antonio Banderas
Barry Atsma
Morgan Freeman
Speelduur: 100 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,5
 
Deel deze film: Tweeten  

Als bodyguard Michael Bryce wegens de nodige ellende tijdens een vorige opdracht zijn Triple A-status is ontnomen en hij zelfs zijn licentie definitief kwijt lijkt te raken, krijgt hij van zijn therapeut het dringende advies om zijn wapens weg te leggen en op een rustige, rustgevende Italiaanse vakantie in Capri te gaan. Terwijl een bluegrass-soundtrack op de achtergrond buldert, wordt het duidelijk dat zijn vakantie van korte duur zal zijn. Want vrijwel direct staat daar Sonia Kinkaid (Salma Hayek) voor zijn neus en zij heeft een extreem grote hoeveelheid ellende meegebracht. Michael moet direct in actie komen en Sonia helpen met het redden van haar echtgenoot, Michael's oude klant Darius Kinkaid (Samuel L. Jackson).Die reddingsoperatie verloopt in eerste instantie redelijk goed, maar dat is nog maar het begin van een hoop extra ellende, veroorzaakt door de inmenging van Interpol-agent Bobby (Frank Grillo). Die dwingt het trio hem te helpen bij het lokaliseren van een terroristisch meesterbrein genaamd Aristoteles Papadopoulos (Antonio Banderas), die het Europese elektriciteitsnet en de infrastructuur wil vernietigen, dit uit wraak voor oude en mogelijk nieuwe economische sancties tegen zijn geliefde Griekenland.

 

Waar sommige actie-series met namen als James Bond, Ethan Hunt en Jason Bourne op de serieuze toer gaan, bewandelt regisseur Patrick Hughes samen met scenarioschrijver Tom O'Connor een wat luchtere weg. En ja, daar slaan ze hier en daar zeker door in het absurde, maar dat is precies waarom je ook deze tweede film met de eerder succesvolle Reynolds/Jackson-combinatie wilt zien.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...