4.3.2.1   10 jun 2014
Inlay van 4.3.2.1
 
     
 
Screenshot van 4.3.2.1   Screenshot van 4.3.2.1   Screenshot van 4.3.2.1
 
     
 
   
Genre: Misdaad, Thriller
Acteurs: Emma Roberts
Tamsin Egerton
Ophelia Lovibond
Shanika Warren-Markland
Speelduur: 109 minuten
Te huur op:    
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  7,5
 
Deel deze film: Tweeten  

4 jonge vrouwen, 3 dagen, 2 steden en 1 kans, dat is de uitleg achter de bijzondere titel van deze eveneens bijzondere film die zonder enige twijfel gezien mag worden als één van de meest aangename verrassingen van de afgelopen tijd!

 

Als ze buiten hun vaste koffietentje wat staan te kletsen, beseffen vier vriendinnen, Jo, Kerrys, Shaz en Cass, geen moment dat ze voor de meest tumultueuze 72 uur van hun leven staan. In de drie daarop volgende dagen raken ze onbedoeld betrokken bij een grote diamantenroof die even ervoor in Antwerpen heeft plaatsgevonden. Vanaf het moment dat hun wegen voor die koffietent uiteen gaan, ontwikkelt er zich een verhaal dat van de vier meiden het uiterste zal vergen. Maar dit zijn vier taaie meiden die hun mannetje staan en alleen daardoor weten ze zich in deze uiterst gecompliceerde situatie staande te houden...  

 

4.3.2.1 is verrassend, grappig, spannend, sexy en de montage van de vier verhalen getuigd van een creativiteit die we in de grote Hollywoodfilms vaak moeten missen. De cast is op Emma Roberts (We're The Millers) redelijk onbekend, maar laat je daar niet door afschrikken, ze doen het allemaal meer dan goed. De film is ingedeeld in vier delen, maar het zijn eigenlijk geen vier afzonderlijke verhaallijnen. Alle vier de delen zijn samen een groot geheel met hier en daar een zijsprong en op het moment dat je in het tweede deel onderdelen van het eerste deel herkent, snap je precies hoe de film is elkaar gezet is en waar hij naar toe gaat. Wie anders dan je eigen videotheek om deze film bij je aan te prijzen en neem van ons aan dat je er geen spijt van zult krijgen als je hem huurt. Als bonus kunnen we je melden dat het niet is uitgesloten dat er een vervolg op komt, dus dan hebben we alvast iets om ons op te verheugen..

 

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...