Thor: Ragnarok   7 mrt 2018
Inlay van Thor: Ragnarok
 
     
 
Screenshot van Thor: Ragnarok   Screenshot van Thor: Ragnarok   Screenshot van Thor: Ragnarok
 
     
 
   
Genre: Avontuur, Fantasy, Actie
Acteurs: Chris Hemsworth
Tom Hiddleston
Cate Blanchett
Mark Ruffalo
Idris Elba
Anthony Hopkins
Karl Urban
Speelduur: 125 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  9,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Na een aantal avonturen op Aarde staat Thor (Chris Hemsworth) voor een grote allesbepalende taak. In zijn dromen blijft hij Ragnarok zien, de verwoesting van Asgard en die droom lijkt uit te gaan komen als Odin (Anthony Hopkins) sterft en zijn eerstgeborene, Thor's zus Hela (Cate Blanchett) ten tonele verschijnt. Thor kan niet anders dan toekijken als zijn boosaardige en op macht beluste zus eerst zijn geliefde hamer Mjollnir en even later Loki (Tom Hiddleston) verpulverd om vervolgens gedumpt te worden op Sakaar, de vuilnisbelt van het heelal. Daar wordt hij wederom gevangen genomen en naar de Grootmeester (Jeff Goldblum) gebracht. Die laat hem vechten tegen een oude vriend (Hulk / Mark Ruffalo) die op dat moment alles behalve vriendelijk is en alleen door een bijzondere krachtsinspanning weet Thor deze confrontatie te overleven. Hela heeft ondertussen op hardhandige wijze bezit van haar erfenis genomen en slaat iedere vorm van oppositie keihard neer. Ze vormt daarmee een bedreiging voor het voortbestaan van Asgard en haar bevolking en Thor zal nieuwe bondgenoten moeten zoeken om zijn thuisplaneet van de totale vernietiging, van Ragnarok, te redden....

 

Een hoop prachtig gemaakte onzin, dat is de beste omschrijving van deze nieuwe film uit de Marvel-stal. Het is allemaal prachtig gemaakt, maar je merkt toch dat men steeds meer moeite heeft om met goede verhaallijnen op de proppen te komen. We zien weer heel veel bekende gezichten die verwijzen naar andere titels in het Marvel universum en dat is natuurlijk altijd leuk om te zien. De fans van deze superhelden zullen zich weer kostelijk vermaken met deze vrijwel non-stop fantasy/actie/avonturenfilm die voor de liefhebbers natuurlijk ook in 3D te bekijken is..

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...