The Vow   10 okt 2012
Inlay van The Vow
 
     
 
Screenshot van The Vow   Screenshot van The Vow   Screenshot van The Vow
 
     
 
   
Genre: Speelfilm, Romantiek
Acteurs: Channing Tatum
Rachel McAdams
Sam Neill
Jessica Lange
Scott Speedman
Speelduur: 110 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  7,7

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Vanaf het eerste moment dat Leo (Channing Tatum) en Paige (Rachel McAdams) elkaar leren kennen is er een directe klik en het duurt niet lang voordat ze zich een leven zonder elkaar niet meer voor kunnen stellen. Ze trouwen en bouwen in een paar jaar samen een prachtig leven op en zijn gelukkiger dan ze zich ooit voor hadden kunnen stellen. Des te tragischer is het als Paige na een zwaar auto-ongeluk een deel van haar geheugen kwijt is en Leo niet meer herkent. Ze is gewoon een paar jaar van haar leven kwijt en Leo is wanhopig, want de laatste herinnering van zijn vrouw is van een leven waarvan ze willens en weten afscheid heeft genomen. In dat leven is ze verloofd met ene Jeremy (Scott Speedman) en dat zorgt voor een vreemde situatie. Haar ouders (Sam Neill en Jessica Lange), met wie ze al jaren geen contact meer heeft gehad, zien in het ongeluk hun kans om hun dochter terug te krijgen en vooral haar vader probeert haar terug te krijgen op het pad dat ze geheel tegen zijn wil in heeft verlaten. Voor Paige, die veel te verwerken heeft, is het gewoon heel veilig om terug te vallen op dat wat ze kent en het is voor Leo verschrikkelijk moeilijk om daar goed mee om te gaan. Hij beseft dat als ze terugvalt op alles wat veilig is, hij haar mogelijk voorgoed kwijt is. Hij moet er dan ook voor zorgen dat zijn vrouw weer verliefd op hem wordt...

The Vow is een van die zeldzame films waar je na een paar minuten, als je daar gevoelig voor bent, al met tranen in je ogen zit. De film vertelt een verhaal dat op sommige momenten gewoon té schattig en té romantisch is, maar dan wel in de positieve zin des woords. De film weet perfect alle gevoelige snaren te raken en je voelt gewoon de pijn en het verdriet van een zielsgelukkig stel dat in één klap hun leven kwijt raakt. Channing Tatum had al eerder het genoegen om in een soortgelijk succes op te mogen treden. Zijn Dear John was een onverwacht succes en wij sluiten zeker niet uit dat The Vow, die ook in de bioscopen prima scoorde, dat succes gaat evenaren of zelfs gaat overtreffen. Prachtig!!

 

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...