The Visit   1 mrt 2016
Inlay van The Visit
 
     
 
Screenshot van The Visit   Screenshot van The Visit   Screenshot van The Visit
 
     
 
   
Genre: Suspense-Thriller
Acteurs: Olivia DeJonge
Kathryn Hahn
Ed Oxenbould
Speelduur: 87 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  7,5

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Als Becca en Tyler voor het eerst in hun leven bij hun grootouders Marja en Fredrick gaan logeren, besluit Becca van hun bezoek een soort van documentaire te maken, een project waar ze haar moeder Loretta (Kathryn Hahn) bij betrekt. De relatie tussen haar moeder en haar ouders is al jaren bekoeld nadat ze behoorlijk kritiek kreeg toen, nadat haar man haar had bedrogen, het huwelijk strandde. Maar ze wil haar kinderen het contact met hun opa en oma niet onthouden en die zijn dolblij als ze voor het eerst sinds jaren hun kleinkinderen een weekje om zich heen hebben. In het begin verloopt alles heel gemoedelijk en iedereen geniet van het bezoek. Maar gaandeweg zien de beide kinderen wat vreemde dingen in het gedrag van hun grootouders, gedrag dat zich op een gegeven moment niet meer laat verklaren. In eerste instantie benaderen Becca en Tyler het nog als bizar en komisch, maar daar zit wel een grens aan en op het moment dat die grens wordt bereikt, is het misschien al te laat om nog weg te komen...

 

In het begin van zijn carričre wist M. Night Shyamalan te verrassen met een paar ijzersterke films (The Sixth Sense, Signs) die inmiddels als klassiekers mogen worden aangemerkt. Maar bij Lady In The Water ging het ineens mis en sindsdien probeert hij met films als The Last Airbender en The Happening de weg terug naar boven te vinden. Dat is hem nog steeds niet gelukt, maar The Visit, een spannende suspense-thriller met dat creepy bovennatuurlijke sfeertje waar M. Night zich prettig bij voelt, bracht alleen in de bioscoop al meer dan twintig keer het geďnvesteerde bedrag op. Dus daar heeft niemand zich over beklaagd en als kijker zal je er ook zeker tevreden over zijn, want M. Night heeft lopende de film een paar leuke verrassingen voor je in petto.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...