The River Murders   3 jul 2012
Inlay van The River Murders
 
     
 
Screenshot van The River Murders   Screenshot van The River Murders   Screenshot van The River Murders
 
     
 
   
Genre: Thriller
Acteurs: Ray Liotta
Christian Slater
Ving Rhames
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  7,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

De vondst van een lijk langs de rivier van Hill Park is voor rechercheur Jack Verdon (Ray Liotta) in eerste instantie niet zo heel bijzonder. In zijn 28 jaar als politieman heeft hij het allemaal wel gezien, maar toch is de moord op deze Sarah Richards een heel ander verhaal. Jack heeft circa twaalf jaar geleden een paar maanden een relatie met haar gehad en de plek waar ze is gevonden heeft voor Jack een hele duidelijke betekenis. Hij meldt dit direct bij zijn superieur kapitein Langley (Ving Rhames) en hij weet dat hij daarmee hoog op de lijst van verdachten komt te staan. Door de vondst van een tweede lijk, ook een vrouw uit Jack’s verleden, raakt de FBI bij de zaak betrokken en Jack, die inmiddels met betaald verlof is gestuurd, krijgt van special agent Vuckovitch (Christian Slater) de uitdrukkelijke opdracht zich niet met de zaak te bemoeien. Hun onderzoek legt nog twee vergelijkbare gevallen bloot en dat betekent dat het leven van alle vrouwen waar Jack ooit het bed mee heeft gedeeld, en dat aantal loopt richting de honderd, gevaar loopt… 

Ray Liotta is niet meer de grote naam die hij vroeger was, maar een goede politiethriller heeft hij nog prima in de benen. Datzelfde geldt voor Christian Slater die samen met Ving Rhames het bekende trio vormt in deze film.

 

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...