The Marksman   24 nov 2021
Inlay van The Marksman
 
     
 
Screenshot van The Marksman   Screenshot van The Marksman   Screenshot van The Marksman
 
     
 
   
Genre: Actie-Thriller
Acteurs: Liam Neeson
Teresa Ruiz
Katheryn Winnick
Speelduur: 108 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Op de streng bewaakte grens tussen de US en Mexico gaat Jim Hanson (Liam Neeson) door een moeilijke periode. Zijn geliefde vrouw is enkele maanden eerder overleden en de bank staat op het punt om zijn ranch in beslag te nemen. Wanneer hij op een dag betrokken raakt bij een bloederige schietpartij, kan hij niet anders dan de jonge illegaal Miguel, wiens moeder bij de confrontatie is overleden, onder zijn hoede te nemen. Achterna gezeten door brutale huurmoordenaars en corrupte agenten doet Jim er alles aan om de jongen in veiligheid te brengen.

 

Uiterst grappig detail in deze film is dat we de tekst "he will find you, and when he does, he will kill you" horen, een verwijzing naar Neeson's meest aansprekende rol in Taken. Neeson maakte Taken in 2008 op 56-jarige leeftijd en hij gaf een tijd geleden aan dat zijn actie-dagen nu wel echt achter hem lagen. Inmiddels 69 is hij toch op die beslissing terug gekomen. Natuurlijk, het aantal actiemomenten is terug geschaald, maar dat betekent niet dat hij nog steeds als stoere man passende actiescenes overtuigend in beeld kan brengen. The Marksman is dan ook een lekkere actie-thriller die zich afspeelt in het wereldje dat we kennen uit populaire series als El Chapo en Narcos.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...