The Loft   18 nov 2016
Inlay van The Loft
 
     
 
Screenshot van The Loft   Screenshot van The Loft   Screenshot van The Loft
 
     
 
   
Genre: Thriller
Acteurs: Karl Urban
James Marsden
Wentworth Miller
Eric Stonestreet
Rhona Mitra
Valerie Cruz
Matthias Schoenaerts
Speelduur: 94 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Phillip, Luke, Marty en Chris (Matthias Schoenaerts, Wenthworth Miller, Eric Stonestreet en James Marsden) zijn niet allemaal even enthousiast als hun goede vriend Vincent (Karl Urban) hen ieder een sleutel geeft van het zeer luxe loft op de negende verdieping van het appartementencomplex dat Vincents bedrijf heeft gebouwd. Waar Phillip, Luke en Marty maar al te blij zijn met een toevluchtsoord waar ze buiten het gezichtsveld van hun echtgenotes hun buitenechtelijke escapades mee naar toe kunnen nemen is Chris in eerste instantie wat terughoudend. Maar ook hij ziet uiteindelijk de voordelen van het loft dat allerlei lastige vragen over verdachte hotelrekeningen of twijfelachtige credit card-afschrijvingen tot het verleden laat behoren. Het is echt een plek waar menig man jaloers op zou zijn ware het niet dat aan al dit moois een einde komt als Luke er op een dag een aan het bed vastgeketende dode blondine aantreft...

 

Iedere rechtgeaarde filmliefhebber is natuurlijk ooit begonnen met de tot nu toe onovertroffen Vlaamse versie van dit nu voor de derde keer verfilmde verhaal. Uit nieuwsgierigheid wil je dan een paar jaar later zien wat de Nederlanders er mee hebben gedaan en diezelfde nieuwsgierigheid heeft ertoe geleid dat we nu voor de derde keer kijken naar de vijf vrienden die samen een loft delen en geconfronteerd worden met een moordmysterie. En vreemd genoeg is dat ook nu weer een moordmysterie, want als je één van de eerdere versies de afgelopen jaren niet hebt gezien, blijft het verhaal toch weer boeien.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...