The Hurricane Heist   24 aug 2018
Inlay van The Hurricane Heist
 
     
 
Screenshot van The Hurricane Heist   Screenshot van The Hurricane Heist   Screenshot van The Hurricane Heist
 
     
 
   
Genre: Misdaad, Actie
Acteurs: Toby Kebbell
 Maggie Grace
 Ryan Kwanten
Ralph Ineson
Ben Cross
Speelduur: 91 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Breeze en Will Rutledge zijn in 1992 tijdens Orkaan Andrew hun vader verloren en die traumatische ervaring heeft Will ertoe bewogen van het weer zijn werk te maken. Als meteoroloog van de Nationale Weerdienst zit hij waar mogelijk vol in de actie, want in het zuidoosten van de Verenigde Staten wil het nog wel eens heel erg spoken. Het is Breeze (Ryan Kwanten) minder goed vergaan en de relatie tussen de broers is wat bekoeld, maar met orkaan Tammy op komst hebben ze elkaar hard nodig. Niet alleen dreigt deze orkaan, die volgens Will alle eerdere orkanen zal laten verbleken, de regio te verwoesten, maar hun woonplaats Gulfport dreigt voor de tweede keer verwoest te worden. Er is daarnaast een tweede dreiging in aantocht aangezien een bende overvallers op deze weersomstandigheden heeft gewacht om een zwaar beveiligd federaal gebouw waar oud geld wordt vernietigd te overvallen. Met meer dan 600 miljoen in oude biljetten in opslag en een defecte papierversnipperaar gaat federaal agent Casey Corbyn (Maggie Grace) gebukt onder een grote verantwoordelijkheid. Want met de orkaan, die door de Nationale Weerdienst zwaar wordt onderschat, op komst bevinden Casey en haar collega's zich in een meer dan explosieve situatie...

 

Met de eerste The Fast And The Furious en beide XXX-films op zijn lijst regisseerklussen is Rob Cohen geen onbekende met groots opgezette actiefilms en in The Hurricane Heist heeft hij van die ervaring goed gebruik gemaakt. Hij koos niet voor hele grote namen binnen de cast maar besteedde het leeuwendeel van het budget aan de special effects en die spelen hier dan ook de hoofdrol en dat zorgt voor redelijk angstaanjagende beelden. Moeder natuur blijft een gewild onderwerp voor grote filmproducties en ook deze zal je heel goed bevallen.  

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...