The Happytime Murders   22 jan 2019
Inlay van The Happytime Murders
 
     
 
Screenshot van The Happytime Murders   Screenshot van The Happytime Murders   Screenshot van The Happytime Murders
 
     
 
   
Genre: Misdaadkomedie
Acteurs: Elizabeth Banks
Melissa McCarthy
Joel Mchale
Maya Rudolph
Speelduur: 81 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Mensen en poppen kunnen het over het algemeen niet zo heel erg goed met elkaar vinden en vooral vanuit de mensen wordt er behoorlijk op de andere groep medeburgers neergekeken. Het maakt het werk van privédetective Phil Philips, ooit de meest gedecoreerde agent binnen de LAPD, er niet gemakkelijker op. Als er zich een nieuwe zaak aandoet komt Phil pas echt in de ellende terecht, want een moordenaar werkt stuk voor stuk een lijstje prominente poppen af, waaronder Phil's eigen broer. Het bloedbad is zo groot dat Phil's ex-partner Connie Edwards (Melissa McCarthy) zich er mee komt bemoeien en dat zet de gemoederen extra op scherp. De twee hebben de grootste bonje sinds Connie tegen Phil getuigde omdat hij op een cruciaal moment geen andere pop neer wilde schieten. Een hernieuwde samenwerking is dus niet iets waar beide op zitten te wachten, maar Phil en Connie worden door Connie's baas tot elkaar veroordeeld om samen de plotselinge geweldexplosie tegenover de poppengemeenschap te beteugelen...

 

In de knettergekke komedie The Happytime Murders leven de Henson-poppen, die heel erg veel lijken op wat we kennen uit Sesamstraat en The Muppet Show, een leven vol seks, drugs en geweld. Geregisseerd door niemand minder dan Brian Henson (The Muppet Christmas Carol) en met Melissa McCarthy, Maya Rudolph en Elizabeth Banks is dit een behoorlijk grove en tegelijkertijd heel erg grappige misdaadkomedie. Een beetje The Muppets meet South Park en dat is toch een combi die je gezien moet hebben.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...