The Change-up   17 apr 2012
Inlay van The Change-up
 
     
 
Screenshot van The Change-up   Screenshot van The Change-up   Screenshot van The Change-up
 
     
 
   
Genre: Komedie
Acteurs: Jason Bateman
Ryan Reynolds
Olivia Wilde
Leslie Mann
Alan Arkin
Speelduur: 114 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  7,3

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Dave en Mitch kennen elkaar al sinds de lagere school en ze zijn al die tijd de beste vrienden gebleven. Hun levens lijken echter op geen enkele wijze op elkaar. Dave (Jason Bateman) is een hardwerkende advocaat met een vrouw (Leslie Mann) en drie kinderen en zijn dagen zijn gevuld met werk, gezinstaken en allerlei andere verplichtingen. Dat is een leven dat Mitch (Ryan Reynolds) vreemd is. Hij probeert de kost te verdienen als acteur, iets wat niet echt wil lukken en hij moet daarom soms genoegen nemen met een rolletje in soft-pornografische producties. Zijn liefdesleven is minstens even losbandig, want hij deelt met menige mooie vrouw het bed, maar daar blijft het wat hem betreft dan ook bij. Als beide mannen op een avond hun eigen leven tegen het licht aan houden spreken ze tegelijkertijd hun voorkeur uit voor het leven van de ander en op miraculeuze wijze komt die wens de volgende ochtend tot hun grote schrik werkelijk uit…

Wie kent ze niet, de body-swap-films als 18 Again, Like Father, Like Son, Switch en Freaky Friday. Het thema is altijd een inspiratiebron geweest voor filmmakers, vooral in het komediegenre, maar het is de laatste jaren niet echt meer gebruikt. Met de komst van The Change-Up wordt het genre weer nieuw leven in geblazen en, op een paar iets te flauwe grappen na, is dit een meer dan geslaagde revival. Bateman en Reynolds zijn perfect als respectievelijk de wat saaie familieman en de onverantwoordelijke player die elkaars leven volledig overhoop gooien als ze bij toeval van lichaam wisselen. Het team achter deze komedie heeft de nodige hits achter hun naam staan. Het script komt van de schrijver van beide The Hangover-films en Ghosts Of Girlfriends Past en de regie was in handen van de regisseur van o.a. The Wedding Crashers. Need we say more?

 

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...