The Avengers  
Inlay van The Avengers
 
     
 
Screenshot van The Avengers   Screenshot van The Avengers   Screenshot van The Avengers
 
     
 
   
Genre: Sci-Fi, Fantasy, Actie
Acteurs: Robert Downey Jr.
Chris Evans
Scarlett Johansson
Samuel L. Jackson
Mark Rufallo
Gwyneth Paltrow
Chris Hemsworth
Jeremy Renner
Tom Hiddleston
Stellan Skarsgård
Speelduur: 143 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,8

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Als Loki, broer van Thor, de heerschappij van de aarde voor zichzelf opeist komt Nick Fury (Samuel L. Jackson), de directeur van de internationale vredesmacht S.H.I.E.L.D., tegenover een tegenstander te staan waar conventionele middelen niet afdoende zijn. Om dit kwaad te bestrijden heeft hij een groep strijders nodig die over bovenmenselijke gaven beschikt. Met Captain America (Chris Evans), Iron Man (Robert Downey Jr., The Hulk (Mark Ruffalo), Black Widow (Scarlett Johansson), Hawkeye (Jeremy Renner) en natuurlijk Thor zelf (Chris Hemsworth) heeft Fury een krijgsmacht tot zijn beschikking die hun gelijke niet kent. Maar is dat genoeg om Loki af te stoppen, dat blijft de vraag.

It doesn’t get any better than this, tenminste niet voor de fans van superhelden uit de grote stal van Marvel. In The Avengers zijn de bekendste helden bij elkaar gebracht om de wereld te redden van de gevaarlijke ambities van Loki welke we eerder in Thor hebben mogen aanschouwen. The Avengers is een van die mega-projecten waar Hollywood de laatste jaren  op gokt en dit keer hebben ze goed gegokt, want de film bracht internationaal terecht al meer dan anderhalf miljard dollar op. Het verwachtingspatroon was heel hoog en de film maakt dat eigenlijk op alle vlakken waar. Bereid je dus maar voor op een avontuur vol actie, humor en echt de meest waanzinnige special effects die je op Blu Ray ook in Real 3D kunt bewonderen. Dat laatste is een leuke toevoeging, maar al dit moois heeft dat eigenlijk niet eens nodig…

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...