Star Trek Beyond   29 nov 2016
Inlay van Star Trek Beyond
 
     
 
Screenshot van Star Trek Beyond   Screenshot van Star Trek Beyond   Screenshot van Star Trek Beyond
 
     
 
   
Genre: Sci-Fi
Acteurs: Chris Pine
Zachary Quinto
Karl Urban
Zoe Saldana
Simon Pegg
Anton Yelchin
John Cho
Idris Elba
Speelduur: 114 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Stardate 2263.2. De bemanning van de U.S.S. Enterprise heeft er bijna duizend dagen op zitten van hun vijfjarige missie in deep space, op zoek naar nieuwe levensvormen. Kapitein James T. Kirk is tevreden over zijn bemanning die zich prima houdt ondanks de beperkingen die zelfs een groot schip als de Enterprise nu eenmaal met zich meebrengt. Een tussenstop voor bevoorrading en wat ontspanning op ruimtestation Yorktown komt dan ook als een welkome afwisseling, zij het dat dat stukje rust maar heel kort duurt. De Enterprise moet onverwacht ver in het onbekende reizen voor een reddingsmissie en tijdens deze missie wordt de bemanning geconfronteerd met een technologisch superieure vijand waar zelfs het beste schip in de vloot niet tegen opgewassen is. Kirk en zijn bemanning zijn in de val gelokt door de meedogenloze Krall (Idris Alba) die het heeft voorzien op een ogenschijnlijk onschuldig relikwie aan boord van de Enterprise. Het relikwie is voor Krall het laatste stukje van een alles verwoestend wapen waarmee hij wraak kan nemen op de Federatie en het is aan de overlevenden van de Enterprise om de vrede in het universum te beschermen...

 

Er lijkt geen einde te komen aan de populariteit van de avonturen van de U.S.S. Enterprise en haar bemanning. Trekkies zijn hondstrouw aan hun helden in al hun vormen of het nu gaat om de oude cast, de bemanning van de Next Generation of de prequels met de jonge uitvoering van kapitein Kirk, Spock, Doc McCoy, Sulu, Scotty, Uhura en meneer Checov. De loyaliteit aan deze wereld zorgt ervoor dat het ook deze keer veilig was om er bijna tweehonderd miljoen in te investeren en het resultaat is er naar. Het is helaas wel de laatste keer dat we kunnen genieten van de in juni 2016 omgekomen Anton Yelchin, dus voor de rol van  meneer Chekov zal een vervanger moeten worden gezocht. Want dit is zonder enige twijfel niet de laatste keer dat we mogen genieten van de ruimteavonturen van 's werelds beroemdste ruimteschip.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...