Spectre   2 mrt 2016
Inlay van Spectre
 
     
 
Screenshot van Spectre   Screenshot van Spectre   Screenshot van Spectre
 
     
 
   
Genre: Actie-Thriller
Acteurs: Daniel Craig
Christoph Waltz
Ralph Fiennes
Monica Bellucci
Ben Whishaw
Naomie Harris
Rory Kinnear
Léa Seydoux
Speelduur: 142 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  10,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

James Bond (Daniel Craig) haalt zich de woede van M (Ralph Fiennes) op zijn hals als hij tijdens een ongeautoriseerde missie in Mexico-Stad de nodige verwoestingen veroorzaakt. Door de fusie met MI5 krijgt M met een nieuwe baas te maken en deze nieuwe baas C (Andrew Scott), een bureaucraat die het 00-programma zwaar achterhaald vindt, is niet de gemakkelijkste en Bond's Mexicaanse capriolen komen dan ook op een verkeerd moment. M heeft er geen boodschap aan dat 007 hem vertelt dat hij een grote terroristische aanslag heeft weten te voorkomen, zeker niet omdat James weigert te vertellen waarom hij precies op dat moment op de juiste plek was. De enige die 007 wel in vertrouwen neemt, is Moneypenny (Naomie Harris). Zij moet zijn ogen en oren zijn in deze tijd van veranderingen, want James is niet van plan om zich aan banden te laten leggen. Met Q's hulp onttrekt hij zich aan M's spiedende ogen om in Rome de volgende stap te zetten binnen zijn onderzoek, een onderzoek dat hij op verzoek van een oude vriendin heeft opgepakt en waar hij uiterst serieus mee om gaat, want deze vrouw, die vertrouwt hij blindelings...

 

Deze 24ste Bondfilm begint 'Spectreculair', precies zoals we dat van 's werelds bekendste geheim agent gewend zijn. Sinds Daniel Craig het stokje over heeft genomen, zijn de films weer wat harder en rauwer geworden en daarnaast is er een verhaallijn die vanaf Casino Royale tot aan Spectre loopt en dat geeft het geheel toch net even iets extra's. Wat Spectre ook speciaal maakt, is de terugkeer van een oude vijand, want de naam Ernst Stavros Blofeld, de inspiratiebron voor Austin Powers Dr. Evil, en de Spectre-organisatie kwamen we al tegen in de Bondfilms met Sean Connery en Roger Moore. Deze Blofeld is een taai heerschap. We hebben hem niet meer gezien sinds Roger Moore hem aan het begin van For Your Eyes Only vanuit een helikopter in een fabrieksschoorsteen gooide, maar de dreiging van de naam Blofeld en organisatie Spectre was schijnbaar toch nog steeds onweerstaanbaar. En terecht, want het draagt absoluut bij aan de sfeer van deze nieuwe Bond. Op naar de volgende.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...