Space Jam: A New Legacy   24 nov 2021
Inlay van Space Jam: A New Legacy
 
     
 
Screenshot van Space Jam: A New Legacy   Screenshot van Space Jam: A New Legacy   Screenshot van Space Jam: A New Legacy
 
     
 
   
Genre: Animatie, Komedie
Acteurs: LeBron James
Don Cheadle
Sue Bird
Speelduur: 115 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,5

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Welkom bij The Jam! Wanneer NBA-kampioen en cultureel icoon LeBron James en zijn zoontje Dom door een AI-schurk opgesloten worden in een digitale ruimte, moet LeBron iedereen veilig thuis zien te krijgen door Bugs, Lola Bunny en de hele bende ongedisciplineerde Looney Tunes naar een overwinning op het basketbalveld te leiden. De tegenstanders zijn de gedigitaliseerde kampioenen van de AI: een verbeterde selectie NBA- en WNBA-sterren zoals je nog nooit hebt gezien. De 'Tunes' nemen het op tegen de schurken in een voor LeBron ongekend zwaarwegende uitdaging die zijn band met zijn zoon opnieuw definieert. De klaar-voor-de-actie 'Tunes' lappen alle regels aan hun laars, geven hun unieke talenten een boost en verrassen zelfs 'King' James door het spel op hun eigen manier te spelen.

 

In 1996 was het Michael Jordan, toen de beste basketbalspeler van zijn tijd, die samen met de Looney Tunes een groot avontuur aanging en het is niet meer dan logisch dat nu 25 jaar laten de nieuwe superster LeBron James de hoofdrol vervult in deze grappige samensmelting van animatie en live action. TOP!

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...