Sing 2   4 mei 2022
Inlay van Sing 2
 
     
 
Screenshot van Sing 2   Screenshot van Sing 2   Screenshot van Sing 2
 
     
 
   
Genre: Animatie, Familiefilm
Acteurs: Matthew McConaughey (stem)
Reese Witherspoon (stem)
Scarlett Johansson (stem)
Taron Egerton (stem)
Jennifer Saunders (stem)
Bobby Cannavale (stem)
Speelduur: 110 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Nu zijn theatergezelschap een lokaal succes is, droomt Buster Moon van grotere dingen. Helaas, wanneer een talentenscout hun werk afdoet als ontoereikend voor een groter publiek, wordt Buster gedreven om haar ongelijk te bewijzen. Met dat doel voor ogen inspireert Buster zijn spelers om alles op het spel te zetten tijdens de audities voor een grote show in Redshore City onder het oog van de veeleisende entertainmentmagnaat Jimmy Crystal. Tegen de verwachtingen in, wekken ze zijn interesse met wat verwoede creatieve improvisatie, aangevuld door wat wanhopige leugens, zoals het persoonlijk kennen van Clay Calloway, de teruggetrokken rockster van wie al 15 jaar niets is vernomen. Geconfronteerd met een krappe voorbereidingstijd en slechts een vaag creatief idee lijken ze af te stevenen op een mislukking. Buster en zijn vrienden zullen al hun talenten aan moeten spreken om een volwaardige show op te zetten.

 

Illumination, de makers van Despicable Me, Minions en The Secret Life Of Pets, was wellicht erg verrast door het enorme succes van Sing en zo'n groot succes vraagt natuurlijk om meer. Ze gooiden nog even tien miljoen boven op het budget en daardoor zien we niet alleen een even leuke swingende film, ook (bijna) alle bekende stemmen zijn terug en dat is vooral voor de volwassen doelgroep, die ook de muziek keuze weer zullen weten te waarderen, een schat aan herkenning.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...