Sing  
Inlay van Sing
 
     
 
Screenshot van Sing   Screenshot van Sing   Screenshot van Sing
 
     
 
   
Genre: Animatie, Familiefilm
Acteurs: Matthew McConaughey (stem)
Reese Witherspoon (stem)
Seth MacFarlane (stem)
Speelduur: 102 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,5

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Koala Buster Moon is al vanaf heel jong gek op het theater, een liefde die hij als hij eenmaal volwassen is om heeft gezet in zijn werk. Maar helaas is zijn liefde voor het vak groter dan zijn zakelijke inzicht en het Moon Theater slaagt er maar niet in volle zalen te trekken. Zijn schuldeisers zitten hem dan ook bijna dagelijks op de hielen en als er niets verandert zal Buster zijn grote droom op moeten geven. Omdat de traditionele shows geen publiek trekken besluit Buster het over een andere boeg te gooien. Hij organiseert een talentenjacht/zangwedstrijd waaraan hij, door een foutje van zijn secretaresse, geen duizend maar honderdduizend aan prijzengeld verbindt. En dat trekt zo'n beetje iedereen met een beetje stem aan, want dat is nog eens een bedrag om je de longen uit je lijf voor te zingen. De dag erop staat er een enorme rij voor zijn theater en vol goede moed begint Buster aan de audities, zich nog steeds niet realiserend dat niet alleen voor hem, maar ook voor de kandidaten er enorme belangen op het spel staan...

 

Onder de kandidaten zien we een aantal zeer kleurrijke figuren. Gorilla Johnny, de zoon van een beroepsmisdadiger, is een begenadigd zanger en deze wedstrijd is voor hem de kans om zich aan een leven in de misdaad te onttrekken. Datzelfde, zij het voor andere redenen, geldt voor huisvrouw/varken Rosita, straatmuzikant/muis Mike, opstandige tiener/stekelvarken Ash en de verlegen olifant Meena. Allemaal zijn ze uitgerust met een heerlijke stem en allemaal zien ze wel wat in het grote geldbedrag. En al die motivatie levert een heerlijke aanstekelijke animatiefilm op van de makers van Despicable Me en, logisch natuurlijk, The Minions. Veel bekende stemmen (Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Seth MacFarlane, John C. Reilly, Scarlett Johansson, Jennifer Saunders en Jennifer Hudson), prachtige animaties en heerlijke muziek, Sing heeft het allemaal.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...