Sherlock Gnomes   22 aug 2018
Inlay van Sherlock Gnomes
 
     
 
Screenshot van Sherlock Gnomes   Screenshot van Sherlock Gnomes   Screenshot van Sherlock Gnomes
 
     
 
   
Genre: Animatie, Familiefilm
Acteurs: Johnny Depp (stem)
 James McAvoy (stem)
 Emily Blunt (stem)
Speelduur: 86 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

De geliefde tuinkabouters uit Gnomeo & Juliet zijn terug met een nieuw avontuur in Londen. Nadat ze met hun vrienden en familie arriveren in de stad, beginnen ze eerst met het klaar maken van de tuin voor de lente. Maar dan komen ze erachter dat iemand in Londen tuinkabouters ontvoert en Gnomeo schakelt daarom meteen Sherlock Gnomes, de beste detective van het land, in om de verdwijning van de levende tuinornamenten op te lossen. Helaas blijkt deze Sherlock zelfs met de hulp van zijn trouwe sidekick Watson minder goed te zijn dan zijn menselijke naamgenoot en dat betekent dat Gnomeo en Juliet hem waar mogelijk een handje moeten helpen om deze zaak tot een goed einde te brengen.

 

Deze nieuwe animatiefilm borduurt verder op het succes van Gnomeo & Juliet en dat betekent de terugkeer van de stemmen van James McAvoy en Emily Blunt. Maar daar blijft het niet bij, want 's werelds beroemdste tuinkabouterdetective heeft de stem van niemand minder dan Johnny Depp meegekregen en ook zijn trouwe assistent Dr. Watson wordt met Chiwetel Ejiofor door een herkenbaar stemgeluid vertolkt. Dit soort films blijft door de inzet van bekende stemmencast een grote aantrekkingskracht houden op jong en oud, want we horen tevens Michael Caine, Maggie Smith, Josh Lucas, Mary J. Blige, Stephen Merchant en Julie Walters.

Dus genoeg om naar te luisteren en te kijken.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...