Seventh Son   9 jun 2015
Inlay van Seventh Son
 
     
 
Screenshot van Seventh Son   Screenshot van Seventh Son   Screenshot van Seventh Son
 
     
 
   
Genre: Avontuur, Fantasy
Acteurs: Jeff Bridges
Ben Barnes
Julianne Moore
Kit Harington
Djimon Hounsou
Olivia Williams
Speelduur: 102 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Meester Gregory (Jeff Bridges) is een Spook, doder van de wezens uit de duisternis en niet direct iemand om mee te spotten. Jaren geleden heeft hij één van zijn gevaarlijkste tegenstanders, Mother Malkin (Julianne Moore), koningin der heksen en de belichaming van het kwaad, voor eeuwig op een veilige plek opgeborgen, maar gedurende haar gevangenschap zijn haar krachten langzaam sterker geworden en weet ze te ontsnappen. Het eerste wat ze doet, is de confrontatie met Gregory aangaan en bij die strijd komt Gregory's leerling om het leven. Malkin weet te ontsnappen en Gregory moet voor de zoveelste keer op zoek naar een nieuwe leerling. Die vindt hij in Tom Ward (Ben Barnes), de zevende zoon van de zevende zoon. Tom kent zijn nieuwe meester al uit zijn visioenen en hij ziet het als zijn roeping, zijn plicht om Gregory te begeleiden. Dat is echter een gevaarlijke baan. Gregory is al een flink aantal leerlingen verloren en nu Malkin haar intrek heeft genomen in haar paleis op de Pendelberg  en zich versterkt met haar onderdanen, wacht er een gevaarlijke strijd. Malkin moet nog voor de volle bloedmaan onder gaat vernietigd worden, want daarna is zij waarschijnlijk niet meer te stoppen...

 

Welkom in deze prachtig vormgegeven en zeer gevaarlijke fantasy-wereld vol heksen, draken en andere monsters. Het is een wereld die schreeuwt om 3D en voor de 'lucky few' is er een Blu Ray waarop die versie in al zijn glorie te bewonderen is. Maar ook in 2D is het een film die bij de liefhebbers van de betere fantasy/avonturenfilm in zeer goede aarde zal vallen. Jeff Bridges is lekker cynisch, Julianne Moore mooi en dreigend en Ben Barnes heeft vanuit zijn ervaring als prins Caspian (Narnia) de nodige ervaring met dit soort epische gevechten.  

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...