Reminiscence   22 dec 2021
Inlay van Reminiscence
 
     
 
Screenshot van Reminiscence   Screenshot van Reminiscence   Screenshot van Reminiscence
 
     
 
   
Genre: Mysterie, Thriller, Speelfilm
Acteurs: Hugh Jackman
Rebecca Ferguson
Thandiwe Newton
Cliff Curtis
Brett Cullen
Speelduur: 116 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Nick Bannister (Hugh Jackman) is een geheugendetective. Hij leidt zijn cliŽnten door hun duistere, verleidelijke verleden en geeft ze toegang tot verloren herinneringen. Zijn leven aan de rand van de gezonken kust van Miami verandert voorgoed door Mae (Rebecca Ferguson), een nieuwe cliŽnt. Maar in het verleden duiken kan een gevaarlijke obsessie worden. Als Bannister probeert te achterhalen hoe Mae is verdwenen, stuit hij op een gewelddadig complot dat hem uiteindelijk confronteert met de vraag: Hoe ver ga je voor een geliefde?

Reminiscence betekent herinnering en dat is waar het in deze soms spannende en mooi gemaakte film om draait. Hugh Jackman raakt verstrikt in zijn eigen spel, een spel dat hij normaal volledig beheerst richting zijn cliŽnten, maar waar hij in wegzakt op het moment dat het zijn eigen leven, zijn eigen herinneringen betreft. Dat zorgt voor een mysterie dat voortkomt uit liefde en obsessie, iets wat goede samen is gebracht tot een geheel. Wel wat apart, maar absoluut interessant.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...