Non-stop   24 jun 2014
Inlay van Non-stop
 
     
 
Screenshot van Non-stop   Screenshot van Non-stop   Screenshot van Non-stop
 
     
 
   
Genre: Thriller
Acteurs: Liam Neeson
Julianne Moore
Scott McNairy
Lupita Nyong 'o
COREY STOLL
Speelduur: 100 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,8

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Onderweg naar zijn vlucht naar Londen neemt Air Marshall Bill Marks (Liam Neeson) zoals altijd alles en iedereen in zijn omgeving goed op. Hij heeft de laatste tijd privé wat beslommeringen en hij grijpt daarom iets te vaak naar de fles, maar niet in die mate dat het ten koste gaat van zijn werk. Hij is even scherp als altijd. In het vliegtuig zit hij in First Class naast de vriendelijke Jen Summers (Julianne Moore) met wie hij tijdens het vertrek wat babbelt. Als bijna alle passagiers in ruste zijn voor de lange vlucht krijgt hij midden boven de Atlantische Oceaan op zijn telefoon op een beveiligde lijn een bericht binnen van één van de passagiers. Die kondigt aan dat hij binnen twintig minuten iemand in het vliegtuig zal vermoorden en alleen in ruil voor 150 miljoen dollar kan Bill dat voorkomen. Twintig minuten later zal de volgende aan de beurt zijn, net zolang tot de moordenaar zijn zin krijgt. Als eerste zoekt Bill contact met zijn collega aan boord en hij licht geheel volgens protocol direct de gezagvoerder in. Beide vinden zijn verhaal echter te ongeloofwaardig om direct actie te ondernemen, want hoe vermoordt je ongezien iemand aan boord van een vliegtuig. Als minuten later het eerste slachtoffer valt en Bill te horen krijgt dat het door de moordenaar doorgegeven bankrekening op zijn naam staat, beseft hij dat er meer aan de hand is. Iemand probeert hem er in te luizen en hij zal al zijn vernuft in moeten zetten om onder de paar honderd passagiers de juiste persoon er uit te pikken zodat hij de volgende moord of erger kan voorkomen...

 

Non-Stop speelt zich bijna in zijn geheel af aan boord van een intercontinentale vlucht en het is dus extra knap dat men er ondanks die beperking een zeer spannend geheel van heeft weten te maken. Liam Neeson is sinds enkele jaren een grote naam in het genre van de actie-thriller en ook deze keer stelt hij niet teleur. Net als in Taken is hij keihard, heel taai en zeer doortastend en je zou dit dus ook Taken On A Plane kunnen noemen.

 

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...