Morbius   31 jul 2022
Inlay van Morbius
 
     
 
   
Genre: Actie, Fantasy, Horror
Acteurs: Jared Leto
Matt Smith
Jated Harris
Tyrese Gibson
Michael Keaton
Speelduur: 105 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Nobelprijswinnaar dr. Michael Morbius (Jared Leto) lijdt aan een zeldzame genetische bloedziekte en dat doet hem beseffen dat hij in geleende tijd leeft. Na jaren van vruchteloze pogingen om een remedie te vinden, heeft Morbius nu bijna geen opties meer. Deze in de toekomst fatale toestand plaagt hem al sinds zijn jeugd en naarmate de jaren verstrijken kan hij het zich niet veroorloven om te stoppen. De situatie begint dermate problematisch te worden dat een wanhopige Morbius besluit een onstabiel en zeer experimenteel serum uit te proberen. Wellicht is dit de oplossing voor het probleem. Maar wat gebeurt er als het middel erger is dan de kwaal?

 

In Morbius zien we een crossover binnen het Marvel Universe als we Michael Keaton op zien duiken als Adrian Toomes, de schurk uit Spider-Man: Homecoming. Binnen dat universum is deze film een beetje een vreemde eend in de bijt, want Morbius is veel duisterder en meer richting het horror-genre. Maar kwalitatief echt een Marvel-film natuurlijk.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...