Men In Black: International   30 okt 2019
Inlay van Men In Black: International
 
     
 
Screenshot van Men In Black: International   Screenshot van Men In Black: International   Screenshot van Men In Black: International
 
     
 
   
Genre: Sci-Fi, Komedie, Actie
Acteurs: Chris Hemsworth
Tessa Thompson
Rebecca Ferguson
Rafe Spall
Emma Thompson
Liam Neeson
Speelduur: 114 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,5

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

De nieuwste rekruut van de geheime MIB-organisatie, Agent M (Tessa Thompson), wordt door haar directe superieur (Emma Thompson... geen familie) naar Londen gestuurd om daar onder de vleugels van de heroļsche Agent H (Liam Hemsworth) om daar een nieuwe buitenaardse bedreiging het hoofd te bieden. En daarbij stuiten ze mogelijk op hun grootste, globale bedreiging ooit; een mol binnen hun eigen organisatie.

 

 

De Men In Black hebben de aarde altijd beschermd tegen het uitschot van het universum. In dit nieuwe avontuur is de cast vervangen en het verhaal verplaatst zich naar Londen waar we Chris Hemsworth, Liam Neeson, Emma Thompson en Tessa Thompson de strijd voort zien zetten. Deze re-boot van de zeer populaire franchise scoorde goed in de bioscoop en mag gezien worden als een zeer geslaagde opvolger.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...