Kong: Skull Island   12 jul 2017
Inlay van Kong: Skull Island
 
     
 
Screenshot van Kong: Skull Island   Screenshot van Kong: Skull Island   Screenshot van Kong: Skull Island
 
     
 
   
Genre: Avontuur
Acteurs: Tom Hiddleston
Samuel L. Jackson
Brie Larson
John C. Reilly
John Goodman
Corey Hawkins
John Ortiz
Speelduur: 115 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  9,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Washington, 1973. Bill Randa (John Goodman) probeert financiering te krijgen voor een bijzondere expeditie naar een onbekende eilandengroep in de Stille Oceaan, een eilandengroep die wordt omgeven door een eeuwigdurend stormfront en daardoor tot nu toe volkomen van de buitenwereld is afgesloten geweest. Bill vermoedt dat het eiland een zeer bijzonder eco-systeem herbergt en zijn bedrijf Monarch, dat sinds 1946 opereert en zoekt naar bijzondere en buitenaardse levensvormen, is het beste uitgerust om deze expeditie te ondernemen. Puur met de dreiging dat de Russen ze misschien voor zijn, weet Bill niet alleen toestemming te krijgen om dit waarschijnlijk uniek stukje aan een onderzoek te onderwerpen, hij weet zelfs een zware militaire escorte te regelen en zo komt het dat de eenheid van kolonel Preston Packard (Samuel L. Jackson) vanuit Vietnam nog een laatste keer op missie moet voor ze weer naar huis mogen. In Saigon pikt Bill als extra verzekering voor onverwachte omstandigheden SAS-agent James Conrad (Tom Hiddleston) op en als laatste voegt fotojournaliste Mason Weaver (Brie Larson) zich bij de expeditie die op dat moment klaar is voor vertrek vanuit Bangkok, niet wetend welke nachtmerrie ze op de plaats van bestemming aan zullen treffen...

 

Er zijn door de jaren heel wat verschillende grote apen geportretteerd, maar zo groot als die in Kong: Skull Island hebben we ze nog niet eerder gezien. Het is niet het enige oversized dier wat we in de film tegen gaan komen en de expeditie, hoewel goed uitgerust, is eigenlijk kansloos tegenover zoveel geweld. Toen we de eerste trailer van de film zagen, waren we niet direct onder de indruk, maar nu we de gehele film gezien hebben is de 185 miljoen dollar die men er aan heeft uitgegeven absoluut goed besteed. Hij is op Blu Ray ook beschikbaar in 3D en dat is natuurlijk een aparte ervaring op zich. Op naar deel 2!!

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...