Killing Gunther   23 nov 2018
Inlay van Killing Gunther
 
     
 
Screenshot van Killing Gunther   Screenshot van Killing Gunther   Screenshot van Killing Gunther
 
     
 
   
Genre: Misdaadkomedie
Acteurs: Taran Killam
Arnold Schwarzenegger
Speelduur: 98 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Wie is Gunther? Wie is die international man of mystery die verantwoordelijk is voor een ogenschijnlijk oneindige reeks huurmoorden over de gehele wereld? De autoriteiten van tientallen landen zijn zeer ge´nteresseerd in een antwoord op deze vraag want iedere keer als er ergens een goed uitgevoerde huurmoord wordt gepleegd duikt deze inmiddels angstaanjagende naam op. Ook Gunthers collega's zijn heel benieuwd wie er achter deze alias schuil gaat en voor Blake Hammon (Taran Killam), eveneens een bedreven huurmoordenaar en behoorlijk jaloers op Gunther's reputatie en positie binnen de branche, staat het vast dat hij zijn rivaal uit moet schakelen om aan de top van de moordindustrie te komen staan. Om koning te worden moet je soms de regerende koning doden en Blake's ambities zijn daarmee groter dan zijn brein. Want met iemand als Gunther kun je beter geen ruzie zoeken. Voor deze levensgevaarlijke klus vertrouwt Blake op een team van specialisten en samen zouden ze in staat moeten zijn de legendarische Gunther te identificeren, op te sporen en te vermoorden. Maar die klus is toch lastiger dan ze ooit konden vermoeden want Gunther (Arnold Schwarzenegger) is niet voor niets Gunther.

á

Killing Gunther is een heerlijke film, hard en vol met humor. Die humor komt niet alleen voort uit leuke situaties en scherpe dialogen, maar ook door het feit dat de groep moordenaars die het tegen Schwarzenegger op moet nemen, wordt vergezeld door een filmploeg die hun daden vast moeten leggen voor het nageslacht. En dat zorgt voor een extra komisch effect. We zien een aantal minder bekende namen in de cast, waaronder een paar uit het legendarische satirische Saturday Night Live, de bron van veel komisch talent en de bron waar ook hoofdrolspeler/regisseur/schrijver/producent Taran Killam uit is voortgekomen. Schwarzenegger, die zichzelf niet heel serieus neemt en echt een geweldig grappige rol speelt, is hier natuurlijk de grote naam en geheel in de stijl van zijn rol is hij vooral onzichtbaar en vreemd genoeg is dat helemaal niet storend, want dat past perfect binnen het verhaal. Killing Gunther is een aanrader, geen doorsnee film, maar dat is hier juist de reden waarom je hem moet gaan zien.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...