Kidnap   19 jan 2018
Inlay van Kidnap
 
     
 
Screenshot van Kidnap   Screenshot van Kidnap   Screenshot van Kidnap
 
     
 
   
Genre: Thriller, Actie
Acteurs: Halle Berry
 Sage Correa
 Chris McGinn
Speelduur: 95 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Een moment van onachtzaamheid is genoeg om een ramp te veroorzaken en dat is een dure les die Karla Dyson (Halle Berry) leert op het moment dat ze haar zoontje Frankie net even te lang uit het oog verliest. Twee ontvoerders slaan op handige wijze toe en Karla ziet nog net hoe Frankie een auto in wordt gesleurd. Omdat er zo snel niemand in de buurt is om haar te hulp te schieten gaat Karla hoogstpersoonlijk achter de daders aan. Maar de daders in het zicht krijgen en Frankie veilig terugkrijgen blijken al snel twee geheel andere dingen te zijn. Want iedere keer als ze, rijdend als een bezetene, te dicht in de buurt komt maken de ontvoerders haar duidelijk dat ze haar zoontje nog liever vermoorden dan hem af te staan. Deze ontvoerders gaan echt tot het uiterste. Maar dat gaat Karla ook...

 

Het is de ergste nachtmerrie van een ouder, je kind met eigen ogen zien verdwijnen en in sommige gevallen zal dat een gevoel van machteloosheid oproepen of mensen in shock brengen. Niet bij Halle Berry, want die gaat er volledig voor en natuurlijk gaat er van alles mis en zit echt alles tegen, dat kan niet anders als je haar strijd gedurende de film in beeld wilt brengen. Haar gedrag is hier en daar ook niet logisch, maar in plaats van daar kritiek op te hebben moet je je als kijker beseffen onder welke druk ze doet wat ze doet en ga er maar eens aan staan om ineens zo uit je comfortzone getrokken te worden.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...