Jigsaw   22 feb 2018
Inlay van Jigsaw
 
     
 
Screenshot van Jigsaw   Screenshot van Jigsaw   Screenshot van Jigsaw
 
     
 
   
Genre: Horror, Thriller
Acteurs: Tobin Bell
Matt Passmore
Callum Keith Rennie
Speelduur: 92 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,5

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

‘The game... it's started' is de mysterieuze uitspraak die een zojuist door de politie neergeschoten man nog net uit weet te brengen voor hij zijn bewustzijn verliest. Het is het begin van een nieuwe race tegen de klok waarbij de autoriteiten het ene na het andere lijk voorgeschoteld krijgen op een manier die wel heel erg lijkt op de gruwelijke werkwijze van John Kramer, beter bekend als Jigsaw. Als Kramer's bloed onder de nagels van een van de slachtoffers wordt gevonden lijkt het overduidelijk dat de Jigsaw-moordenaar weer terug is en zijn dodelijke spelletjes weer heeft opgepakt. Het lastige is, dat John Kramer al tien jaar dood is...

 

Een reeds afgesloten franchise weer tot leven brengen is altijd lastig, iemand terugbrengen vanuit de dood vergt net even iets meer creativiteit. En daar is in deze nieuwe Saw weer heel creatief mee omgegaan. Ze hebben gezocht naar een manier om Tobin Bell, wiens sinistere kop altijd extra kleur geeft aan deze films, weer te kunnen gebruiken en daar zijn ze aardig goed in geslaagd. Het gaat hier natuurlijk vooral weer om de sadistische en gruwelijk dodelijke spelletjes en de makers hebben er weer de nodige verzonnen. Het zijn deze gruwelijke spelletjes die deze franchise, die ooit als intelligente thriller is begonnen, meer richting horror hebben doen veranderen. En de fans hadden daar absoluut geen problemen mee wat weer eens bewijst dat ieder mens een (on)gezonde dosis sadisme in zijn/haar geest verborgen houdt.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...