Incarnate   7 apr 2017
Inlay van Incarnate
 
     
 
Screenshot van Incarnate   Screenshot van Incarnate   Screenshot van Incarnate
 
     
 
   
Genre: Horror, Suspense-Thriller
Acteurs: Aaron Eckhart
Carice van Houten
Emily Jackson
Speelduur: 80 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Samen met haar zoontje Cameron probeert Lindsey (Carice van Houten) na een moeizame scheiding haar leven weer op te pakken. Die scheiding heeft ervoor gezorgd dat ze weinig te besteden hebben en dat betekent dat ze in een groezelige flat wonen in een niet al te beste buurt. Cameron lijkt er niet zoveel van te maken, maar dat verandert als hij zich op een avond wezenloos schrikt als hij in hun woning wordt aangevallen door de zwerfster die hij eerder die avond voor het gebouw door het afval heeft zien wroeten. Het gaat vanaf dat moment helemaal de verkeerde kant uit met de jongen die duidelijk bezeten wordt door een uiterst duistere geest. De aan een rolstoel gekluisterde wetenschapper Dr. Seth Ember (Aaron Eckhart) bezit de unieke gave om door te dringen tot het onderbewustzijn van de bezetenen. Hij weet daarmee goede resultaten te behalen en omdat hij een non-religieuze methode toepast, wordt hij met argusogen bekeken door de katholieke kerk. Het is dan ook vreemd dat diezelfde kerk hem benadert en hem de aanbieding doet om voor veel geld Cameron van een aartsdemon te verlossen. Ember heeft in eerste instantie weinig zin zich in een nieuwe opdracht te storten, maar als hij hoort dat de entiteit die bezit van Cameron heeft genomen mogelijk de door hem gezochte Maggie zou kunnen zijn, is daarmee zijn interesse gewekt. Maggie, de naam die hij aan de demon heeft gegeven, wordt door Ember verantwoordelijk gehouden voor de dood van zijn vrouw en kind en een kans om deze duivel te grazen te nemen, laat hij niet aan zich voorbij gaan...

 

We kunnen maar geen genoeg krijgen van dit type film, suspense-thrillers over het bovennatuurlijke. Het genre weet iedere keer onze aandacht vast te houden en ook deze keer zien we een goed gemaakte, zeer spannende film die, ondanks het feit dat we het linksom of rechtsom allemaal al eens hebben gezien, een hoge amusementswaarde heeft. Carice van Houten geeft de film een Nederlands tintje en in tegenstelling tot veel van haar andere rollen houdt ze hier zelfs de gehele film al haar kleren aan. Zo Nederlands is Incarnate dus ook weer niet.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...