Housebroken   1 jun 2010
Inlay van Housebroken
 
Genre: Komedie/Humor
Acteurs: Katey Sagal
Danny DeVito
John Farley
Speelduur: 84 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  6,5

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  
 
     
 

Tom en Mary Cathkart staan voor een nieuwe fase in hun leven. Na 25 jaar bij de brandweer te hebben gewerkt, gaat Tom (Danny DeVito) eindelijk met pensioen en hij wil samen met zijn vrouw  Mary (Katey Sagal) zoveel mogelijk van zijn vrije tijd genieten. Zijn beide zoons zijn daarbij een vervelende hindernis. Quinn en Elliot zijn twee nietsnutten van de eerste rang en aangezien Mary een verschrikkelijk sterk moederinstinct heeft, moet hij naar drastische middelen grijpen om de jongens eindelijk eens het huis uit te krijgen. Met een smoes lokt hij Mary het huis uit en in zijn camper neemt hij de benen, de beide jongens in een leeg huis achterlatend. Hij heeft verschillende camera’s geïnstalleerd om op afstand de boel in de gaten te houden en hij is heel benieuwd wat Quinn en Elliot ondernemen om in hun eigen levensonderhoud te voorzien. Voor zijn zoons is het even schrikken als ze wakker worden. Hun moeder, die normaal alles voor ze regelt en ze tot op het bot verwend, is weg, er is niets te eten in huis en zelfs de elektriciteit heeft hun vader afgesloten. Tom denkt dat zijn jongens heel snel eieren voor hun geld zullen kiezen, maar daar heeft hij zich in vergist, want met de nodige creativiteit weten ze zich toch best aardig te redden.  

House Broken is een komedie voor de jeugd, want zij zullen zich prima met de situatie van de twee nietsnutten kunnen verplaatsen. Katey Sagal werd bekend als Peggy Bundy en Danny DeVito behoeft natuurlijk geen enkele introductie. De manier waarop zij hun kinderen een belangrijke les proberen bij te brengen, is natuurlijk vrij extreem, maar dat levert een prima thema op voor een even extreme komedie waarmee de makers lekker over de top kunnen gaan.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...