Hotel Artemis   30 nov 2018
Inlay van Hotel Artemis
 
     
 
Screenshot van Hotel Artemis   Screenshot van Hotel Artemis   Screenshot van Hotel Artemis
 
     
 
   
Genre: Misdaad
Acteurs: Jodie Foster
Sofia Boutella
Dave Bautista
Sterling K. Brown
Jeff Goldblum
Charlie Day
Speelduur: 94 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  7,5

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Na een totaal uit de hand gelopen bankoverval moet overvaller Sherman (Sterling K. Brown) samen met zijn zwaar gewond geraakte broer Lev een veilig heenkomen zoeken en geen plek in de stad is veiliger dan Hotel Artemis. Slechts een zeer select gezelschap kan een kamer krijgen in dit bijzondere hotel, het toevluchtsoord waar de criminele elite met behulp van de modernste medische technologie opgelapt kan worden. Het hotel wordt geleid door mrs. Thomas, een uiterst kordate dame die bekend staat als The Nurse (Jodie Foster). Samen met bewaker/verpleegkundige Everest (Dave Bautista) volgt ze een streng regime. Dat moet ook, want met de gevaarlijkste criminelen van de stad onder ťťn dak kan er ongewild de nodige onrust ontstaan en de drie basisregels, geen wapens, geen politie en niet de andere patiŽnten vermoorden, moeten strikt worden nageleefd. Die regels komen die avond onder druk te staan als achter elkaar eerst een gewonde politieagente op de stoep staat en even later L.A.'s machtigste crimineel Orian Franklin, beter bekend als de Wolf King, de laatste beschikbare kamer opeist...

Hotel Artemis is niet uniek in zijn verhaal over een geheime schuilplaats waar criminelen samen komen en waar zeer strenge regels gelden om de rust te bewaren. We zagen het thema eerder in John Wick, hoewel het daar slechts een onderdeel van het verhaal was. En dat is hier veel nadrukkelijker het thema. De kracht van het verhaal, dat zich in de nabije toekomst afspeelt, is dat binnen de muren van het hotel een vrijwel onbeheersbaar krachtenveld ontstaat met de komst van een zeer berucht crimineel en tevens de eigenaar van het hotel. Zijn komst zet de onderlinge verhoudingen op scherp, want niet alleen heeft iemand een oude rekening met deze levensgevaarlijke nieuwe gast te vereffenen, hij heeft zonder het te weten ook een link van 18 miljoen dollar met beide eerder binnengekomen broers. En ook dat creŽert een meer dan explosieve situatie die de spanning ten goede komen. Hotel Artemis is echt een aanrader!

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...