Holmes And Watson   17 apr 2019
Inlay van Holmes And Watson
 
     
 
Screenshot van Holmes And Watson   Screenshot van Holmes And Watson   Screenshot van Holmes And Watson
 
     
 
   
Genre: Komedie
Acteurs: Will Ferrell
 John C. Reilly
 Ralph Fiennes
Speelduur: 85 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Londen 1881. Met een kapot been en een gebroken geest keert Dr. Watson (John C. Reilly) terug uit de oorlog in Afghanistan naar de Britse hoofdstad waar hij een einde aan zijn leven wil maken als detective Sherlock Holmes (Will Ferrell) zijn pad kruist. Het is een bizarre ontmoeting met gevolgen, want vreemd genoeg zijn de beide mannen vanaf dat moment nagenoeg onafscheidelijk. Zo komt het dat ze, op verzoek van Schotland Yard-inspecteur Lestrade, samen ten strijde trekken tegen topcrimineel professor James Moriarty (Ralph Fiennes) een geducht tegenstander. Zelfs vanuit een ogenschijnlijk kansloze positie weet Moriarty met behulp van moord en sluwe streken een levenslange veroordeling te voorkomen en dat betekent dat het spel opnieuw gaat beginnen. En het is een spel met extreem hoge inzet, want nauwelijks op vrije voeten laat Moriarty weer van zich horen en loopt het leven van koningin Victoria gevaar...

 

Will Ferrell en John C. Reilly hebben vaker samen opgetrokken in films en dat was niet altijd even succesvol. Maar dat zal veranderen bij deze parodie op Sherlock Holmes waarin de twee heren echt heerlijke rollen vertolken. En ja, het is natuurlijk hier en daar erg flauw, maar sommige grappen zijn echt heel erg origineel verzonnen. De makers konden putten uit personages waar we al veel films en series van hebben gezien en dat maakt iedere grap en iedere grol heel herkenbaar. Dit zijn twee rollen waar beide heren zich uitstekend in bewegen en deze parodie is echt heel goed geslaagd.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...