Hitman: Agent 47   30 dec 2015
Inlay van Hitman: Agent 47
 
     
 
Screenshot van Hitman: Agent 47   Screenshot van Hitman: Agent 47   Screenshot van Hitman: Agent 47
 
     
 
   
Genre: Actie
Acteurs: Thomas Kretschmann
Rupert Friend
Jurgen Prochnow
Hannah Ware
Zachary Quinto
Ciarán Hinds
Speelduur: 92 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,5

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Het agentenprogramma, waarin de menselijke prestaties op kunstmatige wijze versterkt worden in de zoektocht naar de perfecte moordmachine, dateert uit de zestiger jaren. Mensen zonder emoties, angst of wroeging, het klinkt aantrekkelijk, maar deze 'agenten' werden al snel paria's toen de overheid een eind maakte aan het programma. Het creatieve brein achter het programma, wetenschapper Peter Litvenko duikt onder en wordt daarmee een gezocht man aangezien er anderen zijn die zijn werk voort willen zetten. Met uiterst geavanceerde technologie wordt er naar Litvenko gezocht en alle inspanningen lijken tevergeefs tot er in Berlijn een aanwijzing gevonden wordt. Litvenko's dochter Katia van Dees biedt voor alle betrokken partijen de beste kans om haar vader op te sporen en Agent 47 (Rupert Friend) is haar op het spoor. John Smith (Zachary Quinto) van conglomeraat Syndicate International is net op tijd om haar uit handen van deze getrainde moordenaar te houden, maar zijn hulp is verre van afdoende. Agent 47 is bijna niet te stoppen en zelfs als Smith met Katia de Amerikaanse ambassade in vlucht is ze haar leven niet zeker...

 

In 2007 werd de populaire videogame omgezet naar een film en leerde de filmfans Agent 47 kennen, toen nog gespeeld door Timothy Olyphant. De rol wordt hier overgenomen door Rupert Friend en zelfs de fans van de mega-populaire televisieserie Homeland zullen enige moeite hebben om hem te herkennen. Friend is een meer dan waardig opvolger in een wederom keiharde film waarin hij het op moet nemen tegen een machtige organisatie die het agentenprogramma voor eigen gewin wil misbruiken. Bereid je dus voor op een flinke dosis geweld met een meer dan coole hoofdrolspeler, een soort James Bond 2.0. Hitman: Agent 47 is een veilige keuze voor de fans van de game, van de eerste film en van het actiegenre in het algemeen.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...