Happy Death Day   21 feb 2018
Inlay van Happy Death Day
 
     
 
Screenshot van Happy Death Day   Screenshot van Happy Death Day   Screenshot van Happy Death Day
 
     
 
   
Genre: Suspense-Thriller
Acteurs: Jessica Rothe
Israel Broussard
Ruby Modine
Speelduur: 96 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Theresa (Jessica Rothe uit La La Land) is een bitch en als ze op de ochtend van haar verjaardag wakker wordt met een enorme kater in de studentenkamer van Carter, is ze geheel conform haar reputatie alles behalve aardig tegen deze jongen die zich als een heer heeft gedragen. De nacht ervoor was behoorlijk zwaar en ze hoopt deze dag zo rustig mogelijk door te komen. Maar dat is haar niet gegund. Als ze die avond op weg is naar weer een volgende avond feesten, staat er ineens een gemaskerde man voor haar neus die haar met een mes bruut vermoordt. Het volgende moment wordt ze weer wakker in hetzelfde bed in dezelfde kamer met dezelfde Carter. In eerste instantie lijkt haar dag op een lange deja vu, maar als ze die avond weer wordt vermoord, slaat de paniek toe. Na drie dagen te zijn vermoord is ze het meer dan zat en samen met de behulpzame Carter maakt ze een lijst van iedereen die maar het geringste motief heeft om haar te willen vermoorden. En die lijst is langer dan ze zich voor had kunnen stellen.

 

Er is al een aantal varianten op het Groundhog Day-thema gemaakt, maar dit is zonder enige twijfel de spannendste en bloederigste. Maar dat betekent niet dat de humor in dit verhaal ontbreekt, want naarmate de dag zich vaker en vaker herhaalt, des te opgewekter gaat Theresa aan de slag in de hoop dat die dag eindelijk verandering brengt in haar uitzichtloze situatie. En dat kan alleen door beetje bij beetje het mysterie rondom haar eigen moord op te lossen. En dat doet ze met verve, zij het dat ze er wel een flink aantal keer behoorlijk voor moet lijden.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...