Gunpowder Milkshake   20 jan 2022
Inlay van Gunpowder Milkshake
 
     
 
Screenshot van Gunpowder Milkshake   Screenshot van Gunpowder Milkshake   Screenshot van Gunpowder Milkshake
 
     
 
   
Genre: Misdaad, Actie
Acteurs: Karen Gillan
Lena Headey
Carla Gugino
Michelle Yeoh
Paul Giamatti
Angela Bassett
Speelduur: 114 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Sam (Karen Gillan) was pas 12 jaar oud toen haar moeder Scarlet (Lena Headey), huurmoordenaar van beroep, haar noodgedwongen moest verlaten. Opgevangen door The Firm, het instituut waar Scarlet voor werkte, treedt ze al snel in haar moeders voetsporen en ze werkt zich op tot een ware moordmachine. Wanneer Sam vervolgens een jong meisje onder haar hoede neemt, staat haar leven ineens volledig op zijn kop en moet ze zich tegen The Firm keren. En dat is niet zonder zeer vergaande gevolgen...

 

Heerlijke film met spectaculaire actiescenes en kundig in elkaar gezet geweld dat vaak met een grappige inslag op de kijker wordt losgelaten. De makers gaan daarbij behoorlijk over de top, maar kijkend naar het succes van een film als Kill Bill kunnen we concluderen dat dit een type film is waar veel mensen met heel veel plezier naar gaan kijken. Karen Gillan is na twee Jumanji-films en haar rol als Nebula in het Marvel-Universe geen kleine actrice meer en ze bijt hier echt heerlijk van zich af met, zoals gezegd, grappige oneliners. Tel daar Headey, Paul Giamatti, Angela Bassett, Michelle Yeoh en Carla Gugino als bekende namen bij op en je weet dat dit een hele interessante film is.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...