Geostorm   7 mrt 2018
Inlay van Geostorm
 
     
 
Screenshot van Geostorm   Screenshot van Geostorm   Screenshot van Geostorm
 
     
 
   
Genre: Sci-Fi, Rampenflm
Acteurs: Gerard Butler
Jim Sturgess
Abbie Cornish
Ed Harris
Andy Garcia
Speelduur: 102 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  9,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

We waren ervoor gewaarschuwd, maar de wereld reageerde te traag en klimaatveranderingen veroorzaakten in 2019 een hele reeks natuurrampen zo extreem en allesverwoestend dat men het zich haast niet voor kon stellen. Uiteindelijk werd besloten resoluut in te grijpen en de wereld verenigde zich en vocht terug tegen weeromstandigheden die de mensheid uiteindelijk fataal zou zijn geworden. Sindsdien wordt het weer vanuit het ISS ruimtestation gecontroleerd met behulp van Dutch Boy, genoemd naar de Nederlandse jongen die zijn dorp redde van een dijkdoorbraak. Maar Dutch Boy is van slag en zijn ontwerper, de eigenzinnige en drie jaar geleden ontslagen Jake Lawson (Gerard Butler), is de enige kandidaat die een geostorm, een wereldwijde aaneensluiting van simultane catastrofale weersomstandigheden, mogelijk kan voorkomen. Maar dat is niet waar iedereen op hoopt...

 

Justice League kostte 300 miljoen, Thor: Ragnarok een slordige 180 miljoen en toch is Geostorm met een budget van ‘slechts' 120 miljoen onze favoriet. Ok, er zit ook wel wat futuristisch in, maar dit is gewoon een genre war we veel meer mensen blij mee kunnen maken. Aangezien de makers hier alle vrijheid hadden in het selecteren van de cast, Superman is nu eenmaal Henry Cavill en Wonder Woman is nu eenmaal Gal Gadot, is daar flink op bespaard en die 120 miljoen was genoeg om er een heerlijke rampenfilm van te maken. Gerard Butler en Jim Sturgess zijn de twee ‘leading men' in een film waarin de special effects de absolute hoofdrol spelen. Ook te huur in 3D.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...