Escape Plan   4 feb 2014
Inlay van Escape Plan
 
     
 
Screenshot van Escape Plan   Screenshot van Escape Plan   Screenshot van Escape Plan
 
     
 
   
Genre: Actie
Acteurs: Sylvester Stallone
Arnold Schwarzenegger
Curtis Jackson
Jim Caviezel
Sam Neill
Vincent D'Onofrio
Vinnie Jones
Speelduur: 103 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,2

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Als professioneel ontsnappingsexpert laat Ray Breslin (Sylvester Stallone) zich vrijwillig in de zwaarst beveiligde staatsgevangenissen opsluiten om van binnenuit te onderzoeken of procedures en beveiligingssystemen moeten worden aangescherpt. Na de zoveelste succesvolle uitbraak komt Lester Clark (Vincent D'Onofrio), directeur van B&C Beveiliging en Ray's compagnon, met een heel bijzondere opdracht. De CIA wil een extreem beveiligde instelling testen, een instelling waar de ergste van de ergste zijn opgesloten. Gezien de gevoeligheid van de opdracht mag zelfs Ray's eigen team niet weten waar deze geheime instelling zich bevindt, maar daar weten ze wel wat op. Helaas loopt hun plan spaak als Ray zonder waarschuwing vooraf van de straat wordt geplukt en zijn onderhuids aangebrachte zender wordt vernietigd. In de gevangenis aangekomen, ontdekt hij dat zijn informatie niet klopt. Hij wordt geconfronteerd met een andere directeur en deze Hobbes (Jim Caviezel) lijkt niets van de vooraf gemaakte afspraken te weten. Hij is dus geheel op zichzelf aangewezen en deze hypermoderne gevangenis zou zelfs voor een man met zijn ervaring zo maar eens een stapje te ver kunnen zijn

Eenmaal op plaats van bestemming komt Sylvester Stallone in contact met n van de andere grootheden uit het actiegenre. Arnold Schwarzenegger speelt in Escape Plan de rol van Emil Rottmayer, een ervaren crimineel die gelijk potentie ziet in een samenwerking met de ontsnappingsexpert. We zagen beide hoofdrolspelers van Escape Plan eerder in de beide The Expendables-films en het is ook nu weer leuk om te zien hoe de twee zich nog steeds goed staande weten te houden in een genre wat fysiek toch het nodige van hen vergt.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...