Encanto   4 feb 2022
Inlay van Encanto
 
     
 
Screenshot van Encanto   Screenshot van Encanto   Screenshot van Encanto
 
     
 
   
Genre: Animatie, Familiefilm
Acteurs: Stephanie Beatriz (stem)
Mara Cecilia Botero (stem)
John Leguizamo (stem)
Wilmer Valderrama (stem)
Speelduur: 102 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Encanto vertelt het verhaal van de familie Madrigal, een buitengewone familie die woont in een magisch huis in Encanto, een levendige stad op een wonderbaarlijke plek die verborgen ligt in de bergen van Colombia. De magie van hun huis, hun casita, heeft ieder gezinslid gezegend met een unieke gave, variërend van superkrachten tot de kracht om te genezen. Behalve één, want Mirabel heeft geen gave en ze voelt zich daardoor een beetje een buitenstaander. Maar wanneer ze ontdekt dat de magie rond hun casita in gevaar is, besluit Mirabel dat zij, de enige gewone Madrigal, misschien wel de laatste hoop van haar uitzonderlijke familie is...

 

Prachtige kleuren en animatie zorgen ook nu weer voor een typische Disney-film waar jong en oud zich aan kan vergapen. Prachtig gemaakt voor een, voor Disney-begrippen, bescheiden budget, maar dat zie je er absoluut niet aan af. Ze hebben wel wat bespaard op de stemmencast waarin we alleen John Leguizamo en Wilmer Valderrama als bekende namen tegen komen. Maar wat ons betreft is dat echt geen probleem. Je krijgt een prachtig kleurenspel voorgeschoteld waar je absoluut van gaat genieten.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...