Dune   26 jan 2022
Inlay van Dune
 
     
 
Screenshot van Dune   Screenshot van Dune   Screenshot van Dune
 
     
 
   
Genre: Actie, Avontuur, Sci-Fi
Acteurs: Timothee Chalamet
Rebecca Ferguson
Zendaya
Oscar Isaac
Jason Momoa
Stellan Skarsgard
Javier Bardem
Dave Bautista
Josh Brolin
Charlotte Rampling
Speelduur: 155 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  9,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Het mythische en emotioneel geladen heldenepos 'Dune' vertelt het verhaal van Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman met een grootse lotsbestemming die hem naar de gevaarlijkste planeet in het universum voert waar hij de toekomst van zijn familie en volk veilig moet stellen. Op de planeet komen kwaadwillende krachten in conflict met elkaar naar aanleiding van de exclusieve voorraad van de kostbaarste grondstof ooit (een middel om het grootste potentieel van de mensheid te ontgrendelen). Alleen degenen die hun angst weten te overwinnen, zullen overleven...

 

Het origineel van Dune dateert uit de tachtiger jaren en ja, er is veel veranderd sinds die tijd, iets wat we heel duidelijk zien in deze mega-productie van meer dan 165 miljoen dollar. We zien Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Jason Momoa, Oscar Isaac, Stellan Skarsgård, Javier Bardem, Dave Bautista, Zendaya en Charlotte Rampling is een Star Wars-achtige wereld die prachtig is vormgegeven en waar het geweld echt op je af komt. Echt TOP! De film was een stevig succes in de bioscoop en is dan ook zeer commercieel.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...