Dr. Knock   20 apr 2018
Inlay van Dr. Knock
 
     
 
Screenshot van Dr. Knock   Screenshot van Dr. Knock   Screenshot van Dr. Knock
 
     
 
   
Genre: Komedie
Acteurs: Omar Sy
 Alex Lutz
 Ana Girardot
Speelduur: 113 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  7,5

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Dr. Knock vertelt het verhaal van een gokker die, op de vlucht voor zijn schuldeisers, zich voordoet als dokter om zo aan boord van een cruiseschip te komen. Aan boord heeft hij het in eerste instantie best moeilijk om zijn status als arts vol te kunnen houden, maar door naar de passagiers te luisteren weet hij zich te ontpoppen als iemand die er verstand van lijkt te hebben. En dat geeft hem veel voldoening, zo veel zelfs dat hij bij terugkomst besluit geneeskunde te gaan studeren. Met zijn diploma op zak keert Dr. Knock (Omar Sy) terug naar Frankrijk en gaat hij in een klein zeer welvarend dorpje aan de slag als arts. De dorpelingen zijn argwanend naar hun nieuwe dokter maar langzaam wint hij ook hun vertrouwen. En dat moet ook wel, want de bevolking is er opvallend gezond en wil hij wat verdienen moet Knock toch wat verzinnen en met zijn charmante voorkomen lukt hem dat aardig en hij weet zelfs de aandacht te trekken van Adèle, het leukste meisje uit de regio. Maar dan komen zijn voormalige schuldeisers hem op het spoor en lijkt zijn nieuwe, zo zorgvuldig opgebouwde leven volkomen in te storten...

 

Omar Sy is sinds zijn grote doorbraak een graag gezien acteur en hij weet zijn rollen heel gericht uit te kiezen gebaseerd op het imago wat hij heeft opgebouwd. Dat imago past ook weer precies bij het verhaal van deze leuke Franstalige film, want aan de ene kans is hij een gokker en scharrelaar, maar aan de andere kant komt ook zijn onuitwisbare charme weer vol tot bloei. Absoluut een aanrader voor al zijn fans.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...